A Mi 10T Pro a 10 Ultrára is rálicitálhat

Aki elszomorodott a hírre, miszerint nem kap nemzetközi premiert a Xiaomi Mi 10 Ultra, annak a friss pletykák és képek feldobják a napját.

Olyannyira jól sikerült a Xiaomi Mi 10 Ultra, hogy a 6,67"-es, ötkamerás csúcskészülék felült a DxOMark fotós trónjára. Ám nem sokáig tartott azok öröme, akik jövendőbeli készüléküket látták benne: gyorsan kiderült, hogy az Ultrát a kínai piacra szánta a Xiaomi és nem kap nemzetközi premiert. Annyi baj legyen: egy rakás képpel és kéminformációval jelentkezett be a Mi 10T és a 10T Pro. A nem hivatalos fotókon az utóbbi pillantható meg négykamerás hátlapi és egyelemes előlapi rendszerrel, és hátul nem csak a 108 megapixeles felirat, hanem az igazán méretes lencse is remek képességekre utal. Az utóbbi alighanem fejlett képstabilizálás miatt nőtt ilyen méretesre, de állítólag a többi kamerára sem lesz majd panasz.

(forrás: Weibo) [+]

A sima Mi 10T 64 megapixeles főegységgel kell beérnie, és egyelőre nem világos, hogy mindkét telefon Snapdragon 865-tel érkezik-e, avagy az egyik 865+-ra vált. Weibós forrásunk 144 Hz-es képfrissítésről hallott, igaz: nem az AMOLED, hanem az IPS fajtából, és emiatt oldalra költözik az ujjlenyomat-olvasó. A telep 5000 mAh-s lehet, 120 wattos szupertöltésről egyelőre azonban még nem esett szó, ahogy a megjelenés lehetséges időpontjáról sem. Mivel ugyanakkor a Mi 9T és a 9T Pro kellemes árazást kapott, esélyes, hogy a folytatásuk is alávág a Mi 10 / 10 Pro igencsak borsos árának.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés