Záporoznak a jól árazott Mi 10T pletykái

Egy sor minősítésen átesett a Snapdragon 865-tel, mégis vállalható árcédulával várt mobilduó.

Sok minden kiszivárgott már a Xiaomi nemzetközi vizekre szánt, ár/érték harcba beszálló Mi 10T / 10T Pro duójáról, a minap egy pillanatra pedig az Amazon spanyol oldala is belistázta a készülékeket, és félig-meddig hivatalossá vált jó pár pletyka. A Mi 10T Snapdragon 865-tel, 6 GB RAM-mal, 128 GB-os tárolóval és 64 megapixeles főkamerával 550 eurón nyithat (195 ezer forint), ezzel pedig a legolcsóbb 5G-s csúcskészülék címéért versenyezhet.

A Mi 10 és a 10T Pro
A Mi 10 és a 10T Pro (forrás: PlayfulDroid) [+]

A Pro modell szintén Snapdragon 865-tel (tehát nem a 865+-szal) érkezhet, minimális felárral: 8/128 GB-os konfigurációban és fejlettebb, 108 megapixeles kamerával 640 eurón nyithat (229 ezer forint), mintegy 10 ezer forinttal drágábban pedig a 256 GB-os kiszerelés landolhat a kosárban. Mindeközben a hivatalos renderképek is záporoznak, jókora lencsét előrevetítve a hátlap bal felső sarkában, amely fejlett képstabilizálásra utal.

A Mi 10 Pro még nagyobb felbontású renderképenA Mi 10 Pro még nagyobb felbontású renderképen A Mi 10 Pro még nagyobb felbontású renderképen (forrás: GSM Arena) [+]

Egy ideje azt is hallani, hogy a két készülék 144 Hz-es LCD panellel érkezik (ezért látható oldalt az ujjlenyomat-olvasó), és a PlayfulDroid szerint a MEMC chippel ellátott megjelenítő képes lesz tartalom és használat szerint variálni a képfrissítéssel, ezzel kitolva az üzemidőt. Az előlapi kameraluk mindössze 3,8 milliméter átmérőjű lehet, hogy ne vegyen el túl sokat az állapotsávból. Tekintetbe véve az egyre pontosabb értesüléseket, nem lehet már messze az Android 10-zel és MIUI 12-vel várt páros premierje, és ezt húzza alá az amerikai FCC, illetve az indiai BIS minősítés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés