Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Huawei Mate 20 Pro új AnTuTu eredményei is erősek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Tech World Facebook

Bár lényegesen szerényebb pontszámmal, de a Kirin 980 így is csúcstartó lehet az androidos készülékek között. Három új előzetes is érkezett e mellé.

Hirdetés

A Tech World Facebook csoportjában tűnt fel egy újabb teljesítményteszt-eredmény, amelyet a LYA-L29-es kódnevű készülék produkált, ami a Huawei Mate 20 Pro lesz. Az eredmény jelen esetben szerényebb, mint a legutóbb mért 356 918 pont, így most nem haladja meg az Apple A12 Bionic szintjét, de androidos vonalon így is kiemelkedő a 313 561 pont. A Snapdragon 845-ös lapkák átlagos teljesítménye 260-290 ezer pont körül mozog, az Apple eddig az abszolút csúcstartó, mi 342 618 pontot mértünk az iPhone XS esetében.

A Kirin 980 teljesítménye valahol a kettő között lesz, amihez a tegnap beharangozott Mate 20X speciális folyadékhűtést kap, a legújabb előzetesekben pedig a valaha volt legerősebb telefonjaként hivatkozik rá a gyártó néhány AI trükk bemutatása mellett. Két másik előzetes is érkezett, az egyik szintén a kiemelkedő számítási kapacitást és teljesítményt promózza, míg a másik pedig a technológia és a művészet összefonódását. Vagy mi. Ezt sikerült le-google-fordítani.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.