Jól mutat a Mate 20 apró bevágása

Legalább két új taggal bővül a Lite verzióval már piacon lévő Huawei Mate 20 család. A Pro modell széles szenzorszigettel, a WinFuture szerint fejlettebb arcazonosítással, képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval és 6,3"-es, 1440 x 3120 pixeles OLED panellel fog befutni, Kirin 980-nal a gépházban.

Ez még a Mate 20 Pro, melynek a renderképei pár napja szivárogtak ki Ez még a Mate 20 Pro, melynek a renderképei pár napja szivárogtak ki
Ez még a Mate 20 Pro, melynek a renderképei pár napja szivárogtak ki (forrás: WinFuture) [+]

Mivel ez várható a sima modellben is, a Mate 20 sem szenved majd lóerőhiányban, már csak azért sem, mert a WinFuture 6,43"-es és 1080 x 2244 pixeles LCD panellel várja, azaz alacsonyabb felbontással. De nem csak a képpontsűrűség zsugorodik, várhatóan a szenzorsziget is, méghozzá a manapság elterjedő és sokak által lényegesen könnyebben megszokható cseppszerűre, lásd alább:

Kisebb notch és több képernyő lehet a sima Mate 20 előlapján Kisebb notch és több képernyő lehet a sima Mate 20 előlapján
Kisebb notch és több képernyő lehet a sima Mate 20 előlapján (forrás: WinFuture) [+]

A WinFuture és Roland Quandt friss renderképei keskeny alsó sávról árulkodnak, így igencsak előnyösnek ígérkezik a mindig kritikus (bár sokak szerint semmitmondó) képernyőarány. A túloldal a Mate 20 Próra hasonlíthat a három kameralencsével, csak itt nem a bal felső, hanem a jobb felső sarokba vándorolhat a LED villanó, a négyzetes rendszer alatt pedig felbukkanhat a régi generációs, (sokaknak tökéletesen megfelelő) ujjlenyomat-olvasó.


(forrás: WinFuture) [+]

A PhoneArena hozzájutott az állítólagos svájci árlistához, és arrafelé a Mate 20 800 frankon, azaz 227 ezer forinton nyithat. Határozott felárral, 1000 frankon startolhat el a Mate 20 Pro (284 ezer forint), egyaránt 128 GB-os tárolóval. A piaconkénti árazás és adóterhek persze eltérhetnek, így a hazai árakat várhatóan csak október 16-án fogjuk megtudni. Akkor derülhet ki az is, hogy érkezik-e egy harmadik csúcsmodell, a Porsche Design vonalat gyarapítva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés