Három Mate 20 modell jön 16-án

Egészen mostanáig csak a Huawei Mate 20-ról és Mate 20 Próról hallottunk, ezekről viszont napi szinten. A kialakítás, a hardver és a kamerarendszer sem lesz különösebb meglepetés, a Mate 20-as széria új tagja viszont igen. A Huawei a Twitteren tette közzé a hivatalos előzetest, ezek szerint október 16-án Londonban egy Mate 20X nevő modell is bemutatkozik.

Az előzetes alapján a Mate 20X a játékélményre fókuszál, amihez valószínűleg szintén a Kirin 980-as szettet veti be a gyártó. Noha a Huaweinek volt egy kis problémája a teljesítménytesztekkel, vagyis a teszteknek a Huawei felülskálázott teljesítményével, ettől függetlenül a Kirin 980-nal szerelt valamelyik Mate 20 modell nagyon erősnek mutatkozott a Geekbench és az AnTuTu tesztjein. A Mate 20X érzésre speciális hűtési megoldással fog villogni.

Azóta történt

Előzmények

  • Jól mutat a Mate 20 apró bevágása

    A friss renderképek mellett az árazás első tippjei is megérkeztek. Lehet váltani a svájci frankot, nem lesz olcsó a Kirin 980-nal szerelt széria.

  • Erőset gurított Geekbenchben a Mate 20 Pro

    Papíron roppant ígéretes a 7 nm-es Kirin 980 SoC, a TENAA listázása pedig 8/512 GB-os Mate 20-at, Mate 20 Prót és Porsche Design Mate 20-at is előrevetít.

  • A Mate 20 Prónak bealkonyodik

    Roppant látványos lehet a csúcsmasina alkony fantázianevű színváltozata, ami mellett a szürke és fekete variáció is lebukhatott. Érkezhet a Freebuds 2 Bluetooth füles, mobilról tölthető tokkal.

  • Fényképeken a Mate 20. Vagy a Mate 20 Pro

    Roland Quandt elnézést kér, de ő sem tudja, hogy a valódi felvételeken vajon a Huawei Mate 20 vagy a Mate 20 Pro látható-e.

Hirdetés