Leállt az Xperia Z5 nougatos frissítése

Záporoznak mostanában az Android 7.0 Nougattal kapcsolatos hírek, ám nem mindegyik pozitív előjelű. A HTC 10 európai frissítésének csúszásáról a minap számoltunk be, és bár a Sony Xperia Z5, a Z3+ és a Z4 Tablet tulajdonosok csütörtökön még örülhettek, ma csalódást keltő hírt kell közölnünk.

Hasonlít a korábbiakra, mégis némileg eltér az Xperia Z5 formavilága
Rövid ideig lehetett a Z5 Nougat frissítésének örülni, a hírek szerint állítólag leálltak vele [+]

Az Xperia Blog értesülései szerint mindhárom készülék frissítési csomagját visszavonták, így azok az eszközök sem tölthetik le az update-et OTA-n, amelyek korábban már jeleztek a Nougat elérhetőségéről. Egyelőre a Sony nem kommentálta a dolgot, így nem tudni, hogy a frissítés mikor indul meg újra, mindenesetre a 7.0-s Android az újdonságok mellett sok esetben bugokat is hozott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z5 - nem gyűjti, olvassa az ujjlenyomatot

    Nulláról újratervezett Xperia helyett fontos és üdvözölendő friss tulajdonságokkal érkezett meg a Sony legújabb 5,2 hüvelykes versenyzője, amely mutatósabb, mint valaha.

  • Sony Xperia Z3+ - nem lépett szintet

    A Sony Xperia Z3 javarészt már csak egy finomhangolás volt, de úgy tűnik, hogy a japán gyártó még a ráncfelvarrást is tudja ráncfelvarrni, nemrég előálltak a Z3+-szal.

  • Sony Xperia Z4 Tablet - a maximalista

    A japánok ultravékony táblagépe minden földi jóval meg lett áldva az IP68-as védelemtől kezdve a QHD-s kijelzőn át Bluetooth billentyűzetig, az árazás viszont nagyon erős lett.

Hirdetés