74 napos üzemidőt ígér az Amazfit

Korlátozott funkcionalitással persze, de elvileg mindennel együtt is 24 napra számíthat a júzer.

Két új modellt mutatott be a Huami Amazfit GTR néven. A nagyobb verzió 47 milliméteres átmérővel, és állítólag alapfunkciók mellett hetvennégy napos üzemidővel rendelkezik, míg a 42 milliméteres kivitel harmincnégy napot hoz korlátozott kihasználással és két hetet all inclusive. Előbbi 410, utóbbi 195 mAh-s  akkumulátorral szerelt. Mérettől függetlenül, mindkét modell 326 ppi pixelsűrűségű, AMOLED panellel érkezik. A nagyobb verzió 1,39 hüvelykes 454 x 454 pixel felbontással, a kisebb pedig 1,2 hüvelykes 390 x 390 pixellel.

Amazfit GTR 47 milliméter
Amazfit GTR 47 milliméter [+]

Mindkét készülék porálló és 5ATM nyomásig vízálló, van bennük NFC, 5.0-s Bluetooth, GPS+ és GLONASS támogatás a Sony 28nm low-power GPS moduljával, és egy rakás szenzor: az optikai PPG szenzor fejlett pulzusmonitorozást tesz lehetővé BioTracker néven, ami kiszúrja az aritmiát is; van hattengelyes gyorsulásmérő, háromtengelyes mágneses szenzor, légnyomásmérő és fényérzékelő. Úgy tűnik, az EKG most kimaradt.

Amazfit GTR 42 milliméter cseresznyevirág (További képek a galériában!)
Amazfit GTR 42 milliméter cseresznyevirág (További képek a galériában!)

A 42,6 x 42,6 x 9,2 milliméteres és 25,5 grammos verzió fekete, fehér, cseresznyevirág és korall színben érhető el, illetve kapott egy Swarovski különkiadást 60 darab kristállyal díszítve, míg a 47,2 x 47,2 x 10,75 milliméteres modell elérhető alumínium tokozással (36 gramm), rozsdamentes acél házzal (48 gramm) és titánötvözetből (40 gramm). Plusz, egy limitált Iron Man verzió is lesz.

Amazfit GTR 47mm Iron Man
Amazfit GTR 47mm Iron Man

Az alap 42 milliméteres Amazfit GTR 33 ezer forintba kerül, de a kristályköves sem vészes a maga 42 ezer forintos árcetlijével. A 47 milliméteres aluínium és rozsdamentes acél megegyező áron kerül forgalomba, ezek szintén 42 ezer pénzbe kerülnek, míg a titán és az Iron Man Special Edition 59 ezer forintnak megfelelő jüanba.

Azóta történt

Előzmények

  • Két új Amazfit mutatkozott be

    Az egyik az Amazfit Verge-re, a másik a Bip-re hasonlít, viszont mindkettő rendelkezik EKG-szenzorral.

  • Amazfit Cor 2 - haladni kell a Corral

    A filléresnél eggyel komolyabb Huami aktivitáskövető színes kijelzőt kínál, magyar ékezeteket viszont nem, így egyelőre legfeljebb megfontolandó, semmint kihagyhatatlan ajánlat.

  • Amazfit Verge - pont középre

    Gyorsabb, szebb a kijelzője és jelentősen olcsóbb, mint a hasonló funkcionalitású Stratos – jó csomag, de hátránya is van bőven.

  • GPS-t és NFC-t is kapott az Amazfit Verge

    A Huami új okosórája bizonyos szempontból szerényebb, mint a Stratos, cserébe AMOLDED kijelzővel és kedvező árcímkével startolt.

Hirdetés