Olyan, mint az Apple Watch, de nem az

A hivatalos állsáfoglalásig már azt lehetett hinni, az Apple Watch ötödik generációja szivárgott ki. Pedig nem.

Alig mutatkozott be a lassan hozzánk is megérkező Amazfit GTR, a Huami máris új okosóráról árulkodik. Tegnap a kínai közösségi médiában bukkant fel egy kép, amin kísértetiesen úgy tűnt, mintha egy Apple Watch, esetleg az Apple Watch ötödik generációja lenne látható. Pedig nem. Az Amazfit új modellje az, ami teljesen nyíltan vállalja, hogy a dizájnt a világ legnépszerűbb okosórája ihlette. A márka alelnöke a Weibon osztotta meg a béta teszteren látott óra hivatalos renderét.

A Huami tudatosan követi az Apple formatervét és a színvilágot is át szándékozik venni. Viszont a kijelző minőségét elvileg fejlesztik az Apple Watch-hoz képest. A Huami azt ígéri, az új Amazfit megjelenítőjének pixelsűrűsége meghaladja az Apple Watch 326 ppi-s értékét és 341 ppi denzitású, tűéles AMOLED panelt szerelnek az újdonságba, ami, hát, lássuk be, tényleg megtévesztésig hasonlít az almás kütyüre.

Azóta történt

  • Fuss, Amazfit, fuss!

    Igen, tényleg a Forrest Gump ikonikus mondatát választotta a Huami az új Amazfit bemutatójának bejelentéséhez.

  • Amazfit GTR 47 mm - egyszerűen kitartó

    Nincs igazi okosóra tudása az Amazfit gyönyörű órájának, viszont egy töltésről heteket elfut, sokrétűen követi a testmozgást és remek AMOLED kijelzőt visel.

  • Különleges műanyagot kaphat az Apple Watch 6

    Ming-Chi Kuo nem vár komoly újdonságokat a következő szériás okosórától, van ugyanakkor egy-két érdekes felvetés az utód kapcsán.

Előzmények

Hirdetés