2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Nagyobb telepet kaphat a Galaxy S9

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TechStatic

Az akkumulátorkapacitás növelése mindig üdvözölendő, friss hírek szerint a Galaxy S9 páros többek között ezzel javíthat az idei recepten.

Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy komolyabb újítások helyett jövőre a Samsung a Galaxy S8 és az S8+ receptjét tökéletesítgeti, új generációs hardverrel és íriszleolvasóval, jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és a nagyobbik modell esetében a Note8-hoz hasonló, dupla hátlapi kamerarendszerrel. Az állítólag hiteles forrásból kiszivárgott CAD vázlatok szerint tehát nem fog megegyezni a két S9 specifikációja: a kisebbik marad egyetlen kameránál a hátoldalon, és a minap kiszivárgott, szinten eredetinek mondott hátlap is ugyanerre céloz.

Az állítólagos Galaxy S9 hátlap
Az állítólagos Galaxy S9 hátlap (forrás: TechTastic) [+]

Bár a fenti alapján akár két lencse is odaférhetne a LED villanó és a pulzusmérő mellé, ahogy a Galaxy A8 (2018) mai premierje is mutatja: egyetlen optikával is megnyúlhat a kivágás az üveglapon, ha a kamera alá kerül az arrafelé egyébként sokkal könnyebben elérhető ujjlenyomat-olvasó. A szemtől és az ujjaktól el lesz zárva egy másik változás: a SamMobile úgy tudja, a kisebbik modell 3000-ről 3200 mAh-sra növeli a telepméretet, míg valamekkora kapacitásbővülésre a Galaxy S9+ is számíthat. Ez talán összefüggésben van az idén már többször emlegetett, L-alakú akkumulátorokkal, melyek elhelyezését a kompaktabbá vált alaplapok tehetik lehetővé a szűkös készülékházon belül. Az üzemidőt emellett a fejlettebb 10 nm-es gyártástechnológia is növelheti, ebbe viszont a megnövekedett teljesítmény is beleszólhat.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.