Július közepétől lesz megvásárolható a One M9+

Úgy tűnik, hogy a korábbi pletykák igaznak bizonyultak a HTC One M9+ európai debütálásával kapcsolatban. Néhány nappal ezelőtt ugyanis arról lehetett hallani, hogy a tajvani gyártó csúcstelefonja hamarosan az öreg kontinensre is beteszi majd a lábát, ám ez akkor még inkább csak találgatásnak tűnt. Most viszont az egyik holland bolt webshopjának kínálatában bukkant fel a készülék, ami már tényleg arra enged következtetni, hogy a masina megvásárolható lesz.

Hollandiában július 14-től lehet majd birtokba venni a One M9+-t, a független változat megszerzéséért viszont igencsak mélyen a zsebébe kell majd nyúlni a vásárlónak, hiszen 760 euróba, vagy előzetes költségek nélkül átszámolva 235 ezer forintba kerül. Egyelőre az még kérdéses, hogy Európa más országaiban mikor, vagy egyáltalán forgalomba kerül-e a szerkezet. A One M9+ mindenesetre a csúcskategóriát képviseli: 5,2 hüvelykes QHD kijelző, 20 megapixeles fényképezőgép (amihez mélységérzékelő kamera is tartozik), ujjlenyomat-olvasó, MediaTek MT6795T chipset, 2,2 GHz-en pörgő nyolcmagos processzor, 3 GB RAM, és microSD-vel bővíthető 32 GB-os belső tárhely jellemzi.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • 30%-kal kevesebb One M9 komponenst rendelhet a HTC

    Állítólag csökkenti beszállítói megrendeléseit a tajvani gyártó, melynek hátterében a One M9 várakozásoktól elmaradó eladásai állhatnak.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés