2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

10 millió felett jár a Huawei P9

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Huawei

Komoly mérföldkővel zárja az évet az egyébként is remek 2016-ot produkáló Huawei: zászlóshajó párjából már nyolcszámjegyű darab került leszállításra.

Hirdetés

A Huawei-t akkor sem kell félteni, ha elsőre igencsak merész célokat tűz ki. Idén például másodjára jött össze egy évben 100 millió mobil leszállítása, ráadásul már októberben, nem kis részben a P-szériának és persze az olcsóbb Honoroknak köszönhetően. Az év végére is maradt puskapor: céges logóval a Mate 9 és Porsche Design luxusváltozata borzolta a kedélyeket, a szub-brand pedig a mindenhol ívelt Honor Magickel búcsúztatja 2016-ot.

Ikertestvérek: a Huawei P9 a nagyobbra nőtt P9 Plus felett pihen
Ikertestvérek: a Huawei P9 a nagyobbra nőtt P9 Plus felett pihen [+]

A sencseniek 2016-os palettájának kétségtelenül a P9 és a phablet méretű P9 Plus volt a gerince, és Richard Yu vezérigazgató büszkén jelentette be, hogy a Leica összefogásával megalkotott, dupla hátlapi kamerás duó átlépte a 10 milliós bűvös határt. Jegyezzük meg, ez a gyártósorokról útnak indított, azaz a leszállított adatot és nem az eladásokat jelzi.


Állítólag ívelt kijelzős variánsa is lesz a P10-nek. Forrás: GizmoChina [+]

A P9 karrierjének első hat hetében egyébként mindjárt 2,6 millió darabot leszállítottak, és a lendület kitartott, emellett a szakmai elismerés és a díjak sem maradtak el. Céges szinten, a harmadik negyedévben sikerült 33,6 millió okostelefont leszállítani, ami 23%-kal több, mint tavaly ugyanekkor. Jövőre a P10 veheti át az előd vezérszerepét a sencsenieknél, és már most ígéretes pletykákat hallani.

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.