100 euró alatt érkezik a legolcsóbb Realme

Az európai piacon is hangzatos árat találtak a belépőmodellnek, specifikációja alapján pedig nem is kell tragikus kompromisszumokat kötni vele.

35 ezer forintos keretből nincs komoly okostelefon-választék, jelenleg a HD kijelzős Honor 8S tűnik a legerősebb ajánlatnak, még GMS-sel és 2/32 GB-os tárolóval, de egyébként 600p-s kijelzős, 1 GB RAM-os Gigaset GS110-ekkel és még gyengébb kijelzős LG K20-akkal lehet találkozni ezen a szinten. Ehhez képest a Realme C11 kimondottan erős secifikációval bír,  6,5 hüvelykes, HD+ felbontású panellel, 5 megapixeles szelfikamerát magába foglaló, úgynevezett Mini-drop noccsal és 5000 mAh-s akkumulátorral támad, ujjlenyomat-olvasó nélkül, de két kamerával.


[+]

A hátlapján 13 megapixeles kamera adja a fő egységet, mellette csak egy 2 megapixeles mélységkamera látható, a hardver pedig a MediaTek Helio G35 alapjain nyugszik, amihez 2/32 GB-os memóriacsomag, és háromkártyás kiépítés, tehát dual SIM használat mellett is bevethető microSD-hely tartozik. A 164,4 x 75,9 x 9 milliméteres dimenziók mellett készülék egyik legfőbb erénye az 5000 mAh kapacitású akkumulátorban keresendő, amivel 12 óra játékidőt vagy 26 óra videózást ígér a gyártó.

[+]

Jack csatlakozó van, a másik port viszont hagyományos microUSB, ettől függetlenül a mobil támogat vezetékes töltésmegosztást. 99 eruós EU webshop ára igencsak kedvező, és az első vevők Realme Band aktivitásmérőt is kapnak ajándékba. Remélhetőleg hozzánk is hasonló árcímkével érkezik a hivatalos forgalmazókhoz.

Előzmények

Hirdetés