A konkurencia is bemutatkozott a Realme C11 képében

Szintén a malajziai piacon debütált a Realme belépő modellje, ami valahol a Redmi 9A és a 9C között helyezkedik el.

Meg sem száradt a tinta a Redmi 9A és 9C hivatalos specifikációján, máris megérkezett a konkurencia. A Realme szintén a malajziai piacon mutatta be a Realme C11-et mint a 9C közvetlen vetélytársát, bár technikailag valahol a két belépő Redmi közé tehető. A Realme szintén 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású panellel, 5 megapixeles szelfikamerát magába foglaló, úgynevezett Mini-drop noccsal és 5000 mAh-s akkumulátorral támad, ujjlenyomat-olvasó nélkül, de két kamerával.

A hátlapra 13 megapixeles szenzor került, a 2 megapixeles makrót lehagyták (hál' istennek), de a 2 megapixeles mélységélességet definiáló szenzort azért nem. A MediaTek Helio G35-ös szetett itt kizárólag 2/32 GB kíséri, de a belső tárhely két SIM kártya mellett is bővíthető microSD kártyával. Fő selling-pointnak a hivatalos termékoldal alapján az üzemidő és a vezetékes töltésmegosztás tűnik.

[+]

A Realme 12 óra játékot, több mint 26 óra videózást és 31 óra beszélgetési időt ígér, mindezt pedig pontosan ugyanannyi ringgitért, amennyibe a Redmi 9C kerül (31 ezer forint), noha a Xiaomi ajánlata kicsit komplexebb képet mutat. Jack csatlakozó van, a töltés viszont microUSB porton történik, egyébként pedig a méretek is majdnem egyformák: 164,4 x 75,9 x 9 milliméter. NFC nincs, a B20-at viszont feltüntették a termékoldalon, tehát számíthatunk a nemzetközi forgalmazásra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés