Felturbózták a Realme C11-et

És lett belőle egy Realme C12. Meglepően logikus termékmegnevezés, tekintve, hogy pont "eggyel jobbak" az új modell képességei.

A Realme C11 a Redmi 9C-vel és 9A-val egy napon mutatkozott be, alapvetően nem véletlenül. A két készülék nagyon hasonló képességekkel rendelkezik, a Realme viszont megtolta kicsit a C11-et és lett belőle egy vadi új Realme C12. Persze a kialakítás, a méretek és a hardver alapvetően ugyanaz, de hozzátettek egy kis RAM-ot, növelték az akkumulátorkapacitást, tettek rá egy ujjlenyomat-olvasót és kapott plusz egy segédszenzort a hátlapi kamerarendszer.

A C12 lényegében ugyanaz, mint a C11, csak a MediaTek Helio G35 mellé 3 GB rendszermemóriát csaptak, a 13 megapixeles főkamerát egy 2 megapixeles monokróm szenzor is segíti, az akkumulátorkapacitás pedig 6000 mAh-ra hízott. Sajnos a töltés maradt 10 wattos, a csatlakozó pedig microUSB, de van vezetékes töltésmegosztás, az 5.0-s továbbra is támogatja az aptX kodeket és a jack sem tűnt el időközben. A Realme C12 indiában 37 ezer forintnak megfelelő rúpiába kerül, ami hatezerrel több, mint a C11-ért elkért összeg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés