Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rayyy

    senior tag

    válasz PhoebeCat #7222 üzenetére

    Ha jól számolom, akkor 1 frame 64 perc alatt számolódna ki, persze ezt így nem lehet előre kiszámolni, mert attól függ a frame ideje, hogy mi van a képen és egy animáció elvileg attól animáció, hogy mindig változik a kép. :)
    Video materialt soha életemben nem rendereltem, mert mindig egyszerűbb volt utómunkázni, szóval azt nem tudom, hogy hogy viselkedik.

    Én Rebusfarm-mal dolgoztattam már, kegyetlen gyors, de meg kell fizetni. Anno én 1 db óriásplakát méretű renderért 38 000 Ft-ot fizettem, mert drága sávban voltam, viszont percek alatt készen volt.

    A rendert minden befolyásolja, persze van ami jobban, van ami szinte alig. Nálad valószínűleg rosszul optimalizált beállítások vannak, de simán el tudom képzelni, hogy a videomat. dobja meg így... csinálj próbákat: kapcsolj ki bizonyos dolgokat (mindig egyet) és nézd meg, hogy változik a render sebessége. Így megkapod, hogy mi viszi a legtöbb időt és elkezdhetsz gondolkodni, hogy hogy lehetne egyszerűsíteni. Amúgy a boolean / mesh / stb... szerintem jelen esetben nem sokat számít.

    Minden a legnagyobb render!

Új hozzászólás Aktív témák