2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Phablet rovat

Vodafone Smart V8 - a V nem válik vizzé

Remekül néz ki, minőségi érzetet keltő az anyaghasználata, a szoftveres háttere friss, egy-két hibája miatt azonban nem tökéletes a Vodafone márkanév alatt futó legdrágább mobil.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Meglepő volt először olvasni a középkategóriás ZTE V870-ről, hiszen a bemutatón közölt 2699 jüanos, azaz 105 000 forint körüli összeg akkor sem tűnt indokoltnak, ha beleszámoljuk, hogy az alapvetően teljesen átlagos felszereltségű középkategóriás mobilhoz 4/64 GB-os tárolópáros jár. Alig telt egy hónap, máris megérkezett szolgáltatói kínálatba ugyanez, Vodafone-logóval, 3/32 GB-os változatban, viszont szinte féláron, 64 900 forintért. Vajon a jelentős kedvezmény elég ahhoz, hogy vásárlási kedvet hozzon az előfizetőknek? Ennek jártunk utána!

Idén erős a mezőny a 60-70 ezres árkategóriában
Idén erős a mezőny a 60-70 ezres árkategóriában [+]

Ezen az árszinten nem mindig könnyű jó készülékeket találni, viszont idén mindenki magasra tette a lécet, a Xiaomi Redmi 4X az anyaghasználatával és a formavilágával újított, miközben a remek üzemidő és a rengeteg extrával feldobott MIUI továbbra is az előnyök között maradt, de említhetjük a Motorola Moto G5-öt is, ami a letisztultságával és a zavaró hibák hiányával hívja fel magára a figyelmét, ráadásul még a fotós képességei is rendben vannak. Szintén korrekt gép a Huawei P9 Lite (2017), ami egy-két apróságtól (gyengécske hangszóró, szűkös tárhely) eltekintve kimondottan ajánlható termék.

Régebben még újrahasznosított kartonból érkeztek a dobozok, most épp a sötétszürke a menő
Régebben még újrahasznosított kartonból érkeztek a dobozok, most épp a sötétszürke a menő [+]

A sötétszürke dobozban fehér színű tartozékok ücsörögnek, a telefon ugyanakkor kizárólag feketében vehető meg. Érdekes logika, de ne firtassuk, örüljünk csendben annak, hogy a beépített akkumulátort két órán belül feltölti a jelöletlen gyorstöltő. A Snapdragon 435-ös lapka ismeretében szinte biztosan Qualcomm Quick Charge 3.0-ról beszélhetünk, a specifikáció ugyanakkor mind a ZTE, mind a Vodafone oldaláról meglehetősen szűkszavú.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.