Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

Bevezető

A Sony nem szórakozik sokat a táblagépes piaccal, mindig van egy darab modelljük, ami az aktuális csúcsot igyekszik hozni. Már az előző generáció is a kínálat talán legszebb darabja volt, a Z2 Tablet is gyönyörű, igényes munka, egy darabka hitech, amit kézbe lehet venni, működik, gyors, teszi a dolgát és tele van finom részletmegoldásokkal. A japán cég egyelőre nem foglalkozik a kisebb méretosztállyal, nem foglalkozik azzal, hogy sok helyen lehetne spórolni egy olcsóbb modell kedvéért, ez van, ez a csúcsmodell, ezt kell szeretni.

Sony Xperia Z2 Tablet
[+]

Naná, hogy lehet is szeretni. Erre a gépre senki sem mondhatja, hogy valaminek a másolata, teljesen egyedi, rettentő elegáns, ráadásul ez is képes 30 percig ellenállni a víznek, szennyeződés pedig nem juthat be a készülékházba. Ami kicsit távolabbról nézve egy lap - kijelzővel. A Z2 Tablet az MWC-n mutatkozott be, nem övezte akkora felhajtás, mint az ugyanekkor debütáló Xperia Z2 okostelefont, pedig megérdemli a figyelmet ez a készülék is.

Sony Xperia Z2 Tablet
[+]

Valószínűleg azért nem ugráltak tömegek a gép körül a standon, mert első ránézésre nincs nagy eltérés az elődmodellhez képest. Ha egymás mellé tesszük a két masina adatait, akkor azért feltűnhet, hogy számos ponton történt előrelépés, ami nem csak a külsőt érintette, hanem a mai kor igényeihez igazították a mérnökök a hardvert is, ennél ütősebbet nem nagyon lehetett volna összerakni. De jól jelzi azért, hogy a Sony már a Tablet Z-vel is komoly versenyzőt engedett a ringbe, s ez nem jelen tesztünk alanyának érdemeit kisebbíti, mert a Z2 Tablet rettentően jó gép. Kicsit furcsa, hogy a megnevezésben történt némi cserebere, de ha valaki úgy keres rá, hogy Tablet Z2, akkor is meg fogja találni a releváns infókat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés