Hirdetés

Gigaset QV830 - bárhová mehetsz, vihetsz

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Egyre több tablettel találkozunk manapság, szinte már nincs olyan nevesebb, vagy kevésbé ismert gyártó, aki ne próbálkozott volna meg egy ilyen multimédiás eszköz készítésével. A Gigaset, pontosabban Gigaset Communications egy müncheni székhellyel rendelkező, 2008-ban alapított vállalat. A cég történelme a Siemensnél gyökeredzik, de az utóbbi években számos termékkel rukkoltak elő, különféle szegmensben igyekeznek jelen lenni. Fő profiljuk a vezetékes és a vezetékmentes telefonok, valamint otthoni elektronikai cikkek gyártása.

Gigaset QV830
[+]

Egyik újdonságukat, a QV830 tabletet úgy hirdetik, mint egy kompakt eszközt, ami korlátlan multimédiás élményeket garantál. Ebben van igazság, hiszen egy táblagépnek az a szerepe, hogy tartalmat fogyasszon a felhasználó, ágyban fekve olvassa a híreket, utazás közben nézzen filmeket, vagy egyszerűen csak dokumentumokat szerkesszen. A piaci trend azonban azt mutatja, hogy ezeken felül a szolgáltatások és az ár a legfontosabb tényezők, valami kis pluszt kell mutatni ahhoz, hogy az A-brandbe tartozó gyártóktól el lehessen happolni néhány vásárlót. A QV830 mindenesetre esélyes lehet, kellemes sebesség, átlagtól eltérő formaterv és minőségi külső jellemzi.

Gigaset QV830
[+]

A csomagolás egyszerű és lényegre törő, a fehér felületen egy képet láthatunk a masináról, alul pedig néhány kis ikon jelzi a legfőbb képességeket. Belül egy kis tasakban találjuk a QV830-at, ami alatt egy microUSB kábel, egy töltőfej és egy leírást tartalmazó dokumentum fekszik. A készülék fekete és fehér színben vásárolható meg, hozzánk a sötétebb árnyalattal rendelkező tablet került.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Qilive Tablet 9.7” Quad Core - madaras táblagép

  Az Auchan saját márkája a Qilive, amely hazánkban is megjelent az áruház polcain. A kínálat csúcsát jelentő tabletet próbáltuk ki, amely főleg a kijelző kapcsán domborít.

 • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

  Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

 • Overmax Solution 7+ - navigálj messze tőle

  Újabb táblagép érkezett szerkesztőségünkbe, melyben egyedül a 3G-modem és a GPS megléte meggyőző, más szempontokból felejthető.

 • Huawei MediaPad 7 Youth - naiv fiatal

  A gyártó próbál maradandót alkotni tabletfronton is, most egy SIM-et kezelő, fiataloknak szánt készüléket teszteltünk, ami minőségi külsőt, de gyenge kijelzőt, magas árat kapott.

Hirdetés