2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Mobilarena TV: a Sony megmutatja, hogy milyen egy csúcsmodell

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Némi csúszással, de végre megjött az Xperia Z2, amely szinte mindennel rendelkezik, ami manapság egy zászlóshajótól elvárható az okostelefonok között.

Pontosan tudjuk, hogy nem csak mi vártuk annyira a Sony új csúcsmodelljét, amely az Xperia Z2 névre hallgat. Szinte naponta kaptunk érdeklődő üzeneteket, hogy vajon mikor jut el a szerkesztőségbe a japánok zászlóshajója, és ez a felfokozott várakozás érthető is. Akik a Galaxy S5 anyaghasználatát és akik a HTC One M8 kameráját karcsúnak érezték, azok joggal számíthattak arra, hogy majd a Sony mindkét kifogásolt területen tud valami frankót mutatni, de úgy, hogy nem szenved csorbát a többi funkció.

Nos, az Xperia Z2 végre itt van nálunk és az eddigiek alapján azt kell mondanunk, hogy megérte a várakozást. Ugyan ez a készülék sem hibátlan, de az biztos, hogy helyet kér magának a dobogón. Hogy mi mindenre képes a japán üdvöskéje, azt este 6-tól mutatjuk meg élőben.

Némiképp szaggatottra sikeredett az adás, alant a vágott anyag, sajnos az első 30 másodpercben nincs hang, de aztán további 28 percen át van.

Előzmények

  • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

    Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.