Hirdetés

2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Tablet rovat

Samsung P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus - méltó utód

A legelső Galaxy Tab utódja kétmagos processzorral és Honeycomb rendszerrel érkezik. Van olyan jó, mint a legelső Galaxy Tab?

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A Samsung a kezdetek óta jelen van az androidos táblagépek piacán, a legelső használható zöld robotos tablet is a dél-koreai gyártó üzemeiből került ki. A hét hüvelykes kijelzővel szerelt Galaxy Tabet jó néhány további tábla követte, amelyek jellemzően nagyobb képernyővel kerültek piacra. A 10,1 hüvelykes fronton a Galaxy Tab 10.1 és a Galaxy Tab 10.1V támadott, a kisebb méretű Galaxy Tab 8.9 mellé pedig megérkezett a Galaxy Tab 7.0 Plus. A Samsung úgy tűnik, vonzódik a nagyképernyős mobil kütyükhöz, az 5,3 hüvelykes mejelenítővel szerelt Galaxy Note mellett ugyanis hamarosan egy 7,7 hüvelykes panellel rendelkező táblagéppel is be fog próbálkozni.

Samsung P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus
[+]

A Samsung tehát visszatért a kezdetekhez, legalábbis tesztalanyunk esetében, a cikk főszereplője ugyanis ismét egy 7 hüvelykes képátlójú panelt kapott. A megjelenítő méretén és felbontásán kívül azonban szinte minden fronton előrelépés történt a legelső Galaxy Tabhez képest. Többek között erősebb processzor és grafikus gyorsító, több memória, új operációs rendszer és jobb fotózási képességek jellemzik a táblagépet, amely ráadásul könnyebb és vékonyabb is lett az elődjénél. Ráadásul úgy tűnik, hogy az árral sem szálltak el, míg az első Galaxy Tab ára az egekben volt, tesztalanyunk körülbelül a konkurensek szintjén mozog ebből a szempontból.

Samsung P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus
[+]

Az XXL GSM-től kapott táblagép doboza nagyon hasonlít az említett készülékek csomagolásához, a fehér kartont itt is a tablet fényképe díszíti. A tartozékok sem térnek el, a Galaxy Tab 7.0 mellé egy kézikönyvet, egy speciális USB-kábelt, egy hálózati töltőfejet és egy sztereó headsetet kapunk. Utóbbi egy egészen jól sikerült darab, legalábbis a tartozékfülesek között. A hangminősége megfelelő, a magas hangerő mellé viszonylag széles dinamikatartomány társul, így a magas és mély hangokból is jut a fülünkbe. A kényelemről pedig a három eltérő méretű gumisapka gondoskodik, melyekből ráadásul két különböző színűt is kapunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.