- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Telekom mobil szolgáltatások
- [Re:] Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- [Re:] Honor Band 5 - vérfrissítés
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Összefog az Oppo és a OnePlus
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Hozzászólok Aktív témák
-
csixy
addikt
Igen ! Még csak experimental , de máris jó. A bluetooth-hoz egyenlőre nem szabad nyúlni , mert az használhatatlan és ha rányúlsz , akkor csak újra indítás árán tudsz a fagyott alkamazástól megszabadulni. Daniel már felrakta a cm13-at is , azt még nem próbáltam.
Egyébként a sima 6-os androidhoz a delta gapps alap 600-as csomagját ajánlanám . Bootolás után nem másolnám a más kütyüjeim appjait. A cm13-hoz pedig tapasztalatszerzés céljából az opengapps arm6pico-t.A Frissítés útja: a te állapotodtól.:
1: alap rootolás a 991-es hozzászólásom szerint
2: CWM-ből A TWRP 2.8.7.1 felrakása link.
Nyilván a .zip verzióra lesz szükség
3lashelés TWRP recoweryből:
-rom
-gapps
-és végül a root : https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip.
Én a dolgokat egyenként Flasheltem először gyári wipe, közben (és reboot előtt is) mindig cache és Dalvik törlés és a végén a reboot (system).Újraindítás után 10 percig farkasszemet nézünk a pislogó zöld nyulacskával, majd addig nyomjulk a bekapcsoló gombot amíg újraindul a tab és jó lesz! Néha azért még elő fog jönni a ez a pislogó nyuszi.
Good luck! Troobáld ki!
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi.
-
csixy
addikt
A mai omniromban már működik a bluetooth is. Fürge. Megy már a képernyőelforgatás is. Tökjó.
TWRP-ből töröltem mind az 5 partíció adatait: Dalvik, cash, system, data, internal sd card,
majd formattáltam a data partíciót, hogy az esetleg rajta maradt régi apps adatok ne akadhassanak össze az ujabb GAPPS tartalommal.Ezután a külső SD kártyáról betallóztam a három dolgot:
-a mai dátumú omniromot
omni-6.0-20151205-p6210-HOMEMADE.zip
-a mai készítésű open GAPPS ARM 6.0 mini
open_gapps-arm-6.0-mini-20151205.zip
-a múltkor emlegetett 2.46.-os chainfire rootoló fájlt
UPDATE-SuperSU-v2.46.zipIndítottam a flashelést és miután lefutott
töröltem a Dalvikot és cashtreboot system
20 perc várakozás és juhhé indult és itt van:
[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
Download módban megnézve a számláló még nem jegyzetelt semmi rosszalkodást.
-
air
nagyúr
Egy fórumozó szerint a bluetooth működik, csak a keresés nem talál semmilyen eszközt.
Ezt meg tudod erősíteni?
Mert ha valóban így van, akkor ez, sajnos, nem jó nekem.
Ha csak másik eszköz tudja megtalálni a tabot, akkor headset, hangszóró nem használható.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
csixy
addikt
-
csixy
addikt
A tegnapi cm13 builddel már jó a bluetooth! Épp most hallgatom rajta a glass duo Bach d-moll toccata és fugáját.
Ez a gapps kell hozzá , meg a 2,46-os SuperSU.A SIM kártyával van még valami baja, de a GT-P 6210-esen jól megy. Még nem sokat teszteltem.
Daniel_HK írja:
"
Release Note:
2015/12/10
CM and Omni merged the latest Android-6.0.1_r3 now. Struggling for 2 days, still don't know why "SIM card added" will pop up every time. Must be something wrong in telephony-common but the source is gone too far now. I decided to disable it by enabling the host swap. Captive portal check is also annoying in my region ("Genius" government officials just enjoy blocking the internet... ). I put a build property switch on it now.
Finally, porting BlueZ to M is finished. Handsfree (HFP) and (HID) are working now. GATT is partially support too (see post #2 for further info.). When BlueZ team finish the support for LP we would enjoy the full features.
It time to enjoy a decent and almost fully functioning CM. Cheers!
"[ Szerkesztve ]
-
-
csixy
addikt
Na most egy kicsit eltévedtem.
TWRP 2.8.7.1 van fent a 6210-esemen .... hova kell flashelni a TWRP 2.8.7.2 zip állományát????????
-
air
nagyúr
-
csixy
addikt
Újra pakoltam az egészet, mert nem tetszett a 3.66-os supersu meg a ril patch2 sem működött.
Kiradíroztam az 5 partíciót , utána volt data format ,utána újra kellett indítani a TWRP-t, aztán csakazért is még egy swipe.
Aztán ment fel az omni, a gapps , a ril patch 2 és a 2.46-os supersu egymenetben aztán dalvik törlés.
Most jó!
Gondolom, hogy a boot patch-et az F2FS-hez nem kell újra rakni . ???[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
Most a tegnapelőtti OMNI romot pakolom fel éppen.
Te milyen GAPPS csomagot és melyik SuperSu verziót teszed fel?
Az előbb felraktam super su nélkül és bootolás után a GPlayről telepítettem a SuperSu-t, de úgy nem lett jó. Most csináltam TWRP-ből egy gyári visszaállítást és a 2.65-ös superSu zipet nyomtam rá. Most bootol. Nem tudom mi lesz belőle.[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
A 2.46-os super su működik.
-
csixy
addikt
up
-
csixy
addikt
Ha TWRP recowery van fent , akkor azzal visszarakhatom a legutóbbi gyári romot , vagy volt egy jól működő rootolt deodexelt gyári rom, akár azt is visszatehetem vele? Annyi, hogy ezekhez nem kell külön GAPPS csomag ugye?
-
csixy
addikt
Akkor mondjuk eme link alapján Odinnal meg lehet csinálni?
-
csixy
addikt
Feltettem e szerint a link szerint egy stock romot odinnal , újraindulás után nem tudott bebootolni a Daniel hk féle előzmények után, de stock recoweryben csináltam cache törlést és wipe data factory resetet. Nem halt bele !!!!!
Újraindítás után megijedtem a cirill betűktől de megmagyarítottam. Most itt tartok:
A fiataloknak egy gyári rom kell. Megállhatok akkor itt most így ahogy van?
Nem kötelező a TWRP recoweryt beletolni odinnal és a DEODEXED verziót sem kell beletolni, és a rootolás sem kötelező a framarottal ugye?Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A legelső Galaxy Tab utódja kétmagos processzorral és Honeycomb rendszerrel érkezik. Van olyan jó, mint a legelső Galaxy Tab?
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Apple notebookok
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- Malex3 károsultjai
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Milyen notebookot vegyek?
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-932 házimozi erősítő
- iPhone XS MAX 256 GB Space Gray* Független**Makulátlan***Ajándékok
- Új iPhone 11 Pro 64Gb Gold
- Lenovo Yoga 720 15IKB, 15" 4k 3840x2160, i7-7700HQ 3.5GHz, 16GB RAM, 500GB SSD hibátlan új állapot
- 2020 CTO MacBook Pro 13" Apple M1 chip/16GB/512GB Touch Bar és Touch ID (Silver)
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged