Samsung M7600 BeatDJ - tekerd meg és táncolj

Hirdetés

Bevezető

A Samsung már egy ideje próbál a zenei telefonok frontján is komoly piacot szerezni, de itt bizony sokkal nehezebb dolog labdába rúgni, mint mondjuk az okostelefonok frontján. Van ugyanis néhány igen komoly ellenfél, rögtön első helyen a mostanában kissé visszafogottan teljesítő Sony Ericsson a Walkman márkájával említhető meg, de a Nokia is erős az XpressMusic brand életben tartásával, s új versenyzőként megjött az LG, itt a Viewty után az Arena mutat olyat, ami miatt rendesen fel kell kötni a gatyót.

Samsung M7600 BeatDJ
[+]

A Samsung nem csinálja rosszul, megnyerték maguknak a híres dán gárdát, a Bang&Olufsent, amely egyrészt ad egy rangot, másrészt tényleg nem gyenge technológiát tudnak a készülékek mögé rakni, a koreaiakkal közös misszióhoz az ICEpower márkát használják. Ez tehát jó kiindulópont, kérdés, hogy a mérnököknek mit sikerült ebből kihozniuk.

Samsung M7600 BeatDJ
[+]

A BeatDJ az idei Mobile World Congress alkalmával mutatkozott be, egyidőben az eleinte OmniaHD néven futó i8910-zel, illetve a már tesztelt S8300-zal. A BeatDJ leginkább ez utóbbihoz hasonlít, de látszott az igyekezet, hogy valami egyedit alkossanak. De annyira, hogy néha az ember önkéntelenül is megtörli a kijelzőt, hogy az izzadtságcseppek eltűnjenek, pedig lehetett volna ezt az egészet sokkal egyszerűbb oldaláról is megfogni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés