Hirdetés

Samsung M7600 BeatDJ - tekerd meg és táncolj

Hirdetés

Kamera, közösségi szolgáltatások

A hátlapon 3,2 megapixeles kamera terpeszkedik, amely autofókusz funkciót is rejt magában. A fotózás művelete pofonegyszerű, ezért van itt a dedikált gomb, csak elforgatjuk a készüléket, egy billentyű megnyomása és máris ott a kereső. Az opciók a képernyő két széléről szedhetőek elő, a szokásos arzenállal találkozhatunk itt. Sorozatfelvétel, ISO állítás, néhány környezeti beállítás, fehéregyensúly, pár effekt és önkioldó színesíti a palettát.

Samsung M7600 BeatDJ

Az elkészült alkotások egyáltalán nem rosszak, egy elvileg zenéről szóló telefon esetében kimondottan jónak mondhatóak. Különösen profi a panorámakép, amelynél csak az első felvételt kell nekünk megcsinálnunk, a többihez pusztán forgatnunk kell körbe a telefont. Videót ugyan VGA felbontásban rögzít az eszköz, de csak 15 fps sebességgel.

A képek visszanézegetése a Pixonból ismert módon is történhet, vízszintesen egymás mellé rajzolja a fotókat a telefon, s a készülék döntögetésével tudunk ide-oda szaladgálni az alkotások között. Ha ez bárkit idegesít (mert mondjuk kissé érzékeny a giroszkóp), akkor a fájlkezelőben normálisan, egymás alatt elhelyezkedve tekinthetőek meg a képek.

Samsung M7600 BeatDJ

Az alkalmazások között találunk közösségi szolgáltatásokat is, s ebben elég erős a BeatDJ. A készülék a következő webes adatbázisokkal kommunikál: Facebook, Picasa, Flickr, Photobucket, Friendster, MySpace. A magam részéről az elsőt próbáltam, a loginom megadása után minden gond nélkül tudtam feltölteni fotót a profilomhoz, amit praktikus funkciónak értékeltem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés