Samsung Galaxy Y - fiatalság, bolondság

Bevezető, tartozékok

A szeptember elején megrendezett IFA kiállításon a Samsung jó pár új kütyüt jelentett be. A hírek a Galaxy Note és Galaxy Tab 7.7 készülékektől voltak hangosak, de ezek mellett a Galaxy család is négy új taggal bővült. Az említett telefonok nem a csúcskategóriában indulnak, a koreai gyártó inkább az alsó- és középkategóriába szánja őket. A bemutatott Galaxy W, M Pro, M és Y közül a mai tesztben a legkisebb modell, azaz a Galaxy Y kerül leleplezésre. A készülék nevében lévő Y a young szócskára utal, ami magyarul annyit tesz: fiatal.

Samsung Galaxy Y
[+]

A telefon funkcionalitásban, méretben és árban a ma már slágerterméknek számító Samsung Galaxy Mini utódjának tekinthető. Egy, a fiatalokat megcélzó, viszonylag olcsó androidos készülékről van szó, melynek minden esélye megvan az elődhöz hasonló sikerre. A telefon ugyanis jobb képességekkel rendelkezik, mint a Mini, a két masina specifikációit egymás mellé rakva számos eltérést szúrhatunk ki. Mint szinte mindig, a Galaxy Y kapcsán is komoly kompromisszumokat kell kötnünk a kedvező ár miatt; kérdés, megéri-e a pénzét?

Samsung Galaxy Y
[+]

Az XXL GSM-től kapott telefon egy meglehetősen kicsi csomagban érkezett. Ennek megfelelően a doboz tartalma sem túl gazdag: a kötelező kézikönyvek mellett mindössze egy microUSB-kábelt, egy 2 GB kapacitású memóriakártyát (a hozzá tartozó SD-kártya adapterrel) és egy töltőt kapunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés