Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stellaway
tag
Van egy ilyen drágaságom nekem is. Most Karácsonykor töltötte a 6. évét a kicsike.
Már csak néha veszem elő, nyílván nagyon belassult szegény. De csináltam vele egy Cache wipeot, és mintha megtáltosodott volna. (a 6 év alatt egyszer sem volt wipe)
Olyan szomorú így ide felnézni, és látni, hogy mindenki csak agyonrootolásra használja már.Persze csak viccelek, teljesen érthető, másra nagyon nem lehet használni.
Két éve ment rajta a messenger, mostmár az fb lite-ot is alig bírja eltartani.
De azért én szeretem Első okostelefonom címmel.
-
quailstorm
nagyúr
-
Balcsix
senior tag
válasz
quailstorm #611 üzenetére
Sikerült! Nem olvastam el a leírásban a kép után lévő szöveget, és nem download mode-ban indítottam, hanem simán recoveryben
De azzért köszi a gyors választ!
Még annyi, hogy van-e gyorsabb ROM az alapnál? -
Balcsix
senior tag
Sziasztok! Van egy Galaxy Y készülékem, és bekapcsolás után csak a Samsung logó jön be, tovább nem megy. Letöltöttem az itt linkelt fájlokat, mind a 2 Odinnal próbálkoztam úgy, ahogy a leírásban van, de a végén az Odin azt írja, hogy: ,,All threads completed. (succeed 0 / failed 1)" és bal felül piros mezőben is írja, hogy FAIL. Ilyenkor mit tudok tenni?
-
beloadjoker
őstag
válasz
quailstorm #608 üzenetére
Értem akkor nem tul sokra jo mar ez a telefon :-)
X8 is jo nagy szivas volt de nem nekem, en csak probalgattam anyamnak volt :-) -
quailstorm
nagyúr
válasz
beloadjoker #607 üzenetére
A nem modemhibás SGy Cm7-tel arra jó, hogy néha telefonálj meg SMS-t írj, vész esetén csekkold a gmailt meg a netet, és navigálj vele. Beats Detox-szal meg el lehet takarni a szar hangját, bár akinek arra van pénze nem ilyen fossal jár (kivéve arab haverom, mert az anyja meglepte).
Se hely, se szabadság. Egy Xperia X8-at meg a Bravia képernyőjét és a Qualcomm prociját visszasírod még egy S5830i után is.
-
beloadjoker
őstag
válasz
quailstorm #606 üzenetére
Értem, köszi hogy akkor tisztáztuk a dolgokat
Igen ismerjük rengeteget segítettél nekem
A jó kis n900, megvan még
A helyzet az hogy én nem is, nem is az enyém, nem is kellene -
quailstorm
nagyúr
válasz
beloadjoker #605 üzenetére
Xperia Mini felvesz lejátszik 720p-t.
SGy felvesz QVGA 15FPS-t, jó esetben lejátszik 360p-t. (SGy valahol az X10 mini PRO teljesítményének negyede lehet, Mini PRO-val össze se lehet hasonlítani a nem azonos architektúra miatt, kb P3 core2duo különbség)
Felbontás a mini fele, képminőség a szemetesvödör alja.Jó szopást, de tényleg, durva hogy még nem haltak ki ezek. Amúgy ismerjük egymást, te szereted az ilyen készülékeket, de ez nem N900, nem hálálja meg. Amíg 7 ezerért lehet kapni használt Galaxy S-t, addig én nem roncsolnám magam ilyen fosokkal
-
beloadjoker
őstag
válasz
quailstorm #604 üzenetére
Nem nem volt az :-) en xperia minit hasznaltam egy idoben erre, az meg kissebb, egyebkent a lejatszas miert nem megoldhato? Azt miert irtad? Egy vlcvel nem lehetne filmezni? Igaz nem film volt de archer reszeket nekem mini /st15i/ siman lejatszott. /es puskazni meg mindig jo
/
-
quailstorm
nagyúr
válasz
beloadjoker #603 üzenetére
ez remélem vicc volt
filmet, ezen, kb minden része megbukik (se lejátszani, se látni nem lehet), zenét meg csak akkor lehet róla hallgatni ha valakinek abszolút 0 hallása vanCM7 vagy CM11 innen az én tapasztalatom nagyon régiek, CM11 inkább experimental
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Milyen főzött romot tudtok ajánlani a telóhoz?
Havernak tennék rá valamit azt mondta kipróbálna valamit ami nem gyári, nagy igények nincsenek este erről nézne filmet/hallgatna zenét az ágyban és nem akar az s6on elaludni esetleg leverni stb ez meg jó lenne rá.
Esetleg akad valami stabilabb cm erre a célra? -
quailstorm
nagyúr
válasz
thompson22 #601 üzenetére
recovery módban nem fogod tudni újratenni
download mode-ot kell hogy írjon,
home power hanger le
vagy power és a két hangerő egyszerremost nem vágom ez milyen Samsung, rég volt
aztán utána lehet még kérdez, és a hangerőgombbal kell elfogadnod
-
thompson22
csendes tag
válasz
quailstorm #598 üzenetére
már ott nem kezd stimmelni a leírásba hogy: "majd ha megjelent a download felirat" "majd kösd alaplapi usb porton át a gépre" ez már végképp nem világos, nekem nem jelenki meg semmi ilyen felirat, én csak a bootloader-t tudom behozni, majd miután rámegyek a "wipe data/factory reset"-re,ezt írja : [link] elindul ismét a bootloop. ilyenkor ismeri talán fel a gépem. nem vagyok benne biztos, de az Odin jelez valamit mint: ID: COM: 0:[COM4] (sárga háttérrel, mint a képen is látható.. Probáltam a független változatot:
előtte [link]
utána [link]
T-Mobile-os változat is ugyanez
előtte [link]
utána [link]
mi nem stimmelhet? "majd ha megjelent a download felirat" - "majd kösd alaplapi usb porton át a gépre" -
thompson22
csendes tag
válasz
felismerte végül, erre jutottam a leírottak alapján:
<ID:0/004> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> BOOT_S5360XXMA1_REV05.tar.md5 is valid.
<OSM> PDA_S5360XXMA1_REV05.tar.md5 is valid.
<OSM> MODEM_S5360XXMA1_REV05.tar.md5 is valid.
<OSM> GT-S5360-csc-TMHMA1.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> SetupConnection..
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) -
thompson22
csendes tag
válasz
próbáltam, de nem ismeri fel a gépem a telefont. tudnál nekem segíteni?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
thompson22 #597 üzenetére
Odinnal kéne gyári ROMot telepíteni. Olvass vissza 60 hsz-t.
-
thompson22
csendes tag
Sziasztok! Telefon: Samsung Galaxy Y S5360
Történt valami a telefonommal, bekapcsolom, és folyton újra indul. (bootloop)
Probáltam wipe data/factory reset, ezt a hibaüzenetet kapom
[link]
a telefon újra ,és újra indul folyamatosan, és nem tölt be.
kérlek segíts, mi lehet a baj, és hogyan lehet helyre állítani.
Előre is köszi. Tomi. -
GyulaT
újonc
Jó kis strapabíró teló, sajnos a kicsi memória, és régi android verzió miatt már okos telefon funkciókat csak korlátozottan tud , sok alkalmazással már nem kompbilitis, de zenehallgatásra , GPS-re még, jó a telefonálás mellett. Le fogom cserélni de elteszem tartaléknak mert tényleg jól bírja a strapát.
-
balintka0726
csendes tag
válasz
quailstorm #594 üzenetére
Köszönöm tanácsodat!
-
quailstorm
nagyúr
válasz
balintka0726 #593 üzenetére
korrekt, nem tudtam róla, de ez igazi
azt a tákolást meg felejtsd el hacsak nem akarod rövid úton legyilkolni a telefont
-
balintka0726
csendes tag
válasz
quailstorm #592 üzenetére
Igaza van. De tettem rá egy Ubuntu 12.04-et, és arra Wine-t. CM 11 Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=omTjs1z0tJs
-
quailstorm
nagyúr
válasz
balintka0726 #591 üzenetére
nincs CM11 a telóra
chromebookon chrome OS van, kivéve a legelsőn, arra lehet rakni Windowst
valamint Win8.1-nél régebbi rendszer, vagy driverszignó kikapcs kell
és Odin 1.85 -
balintka0726
csendes tag
Helló! Valamiért nem érzékeli az Odin a telót
. Chromebookon próbáltam, de semmi. (Egy CM 11 van rajta, de nem oldja fel a SIM-t.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
quailstorm #588 üzenetére
Noob kérdés... De ha van Superuser app a telefonon, akkor már rootolt, ugye?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
quailstorm #586 üzenetére
Köszi!
A Logoutodon le van írva minden, vagy kezdjek el mélyebben áskálódni a témában?
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy ilyen csodához és az a célom vele, hogy Party telefont csináljak belőle, meg hogy megnézzem hogyan is megy a rootolás, meg egy új ROM felrakása - nem nagy veszteség ha valami kárt okozok
Amit szeretnék:
- Stabil megbízható ROM, jó akku üzemidővel (annyi befektetést lehet teszek, hogy veszek a telefonba egy aksit, mert most amikor fullra feltöltöm, utána kb. fél órával már 80 %-on van a töltöttség --> Sokáig nem volt bekapcsolva [1 év], gondolom vesztett az aksi a töltéséből).
- Hívás, SMS, Mobilnet menjen rajta, ha lehet hiba nélkül - amiket néztem, hogy itt-ott bugosak (USBs netmegosztás, fényképező) nem nagyon számítanak
- Egy guide abszolút noob-oknak az ilyen ROM csere/rootolás témában
Jelen pillanatban egy 2.3.6-os Stock ROM van a telón, azt nem tudom, hogy rootolva van-e már, de elképzelhető.
Köszi a segítséget!
-
Infinity70
tag
válasz
quailstorm #583 üzenetére
Tökéletes,kösziii
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Infinity70 #581 üzenetére
Clockwork recoveryből kell particionálni, de vigyázz mert az mindent töröl
azt már fel fogja ismerni -
moma
őstag
Sziasztok. Tök amatőr kérdés. Egy ilyen teló alkalmas arra, hogy zenéket rátenni mp3-ban és hallgatni. Rokoni körben volt ez a kérdés. Hálás lennék, ha letudnátok írni, hogyan lépésről lépésre, amit tovább tudok küldeni. Köszönöm!
-
Infinity70
tag
válasz
quailstorm #577 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz
quailstorm #579 üzenetére
Az a gond az sem tudom mi az a: custom kernelt (ha van erre is thunderkernel az jó), vagy ott a CM7
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Infinity70 #578 üzenetére
hát az nem
az is benne van hogy többször újra kell kezdeni
ezek a kevés tárhelyes telók igazi szopórollerek -
Infinity70
tag
válasz
quailstorm #577 üzenetére
Na ez nem lesz egyszerű ahogy látom
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Infinity70 #576 üzenetére
dede, lehet
link2sd kell neked meg Ext3 partíció, de ha felraksz egy custom kernelt (ha van erre is thunderkernel az jó), vagy ott a CM7, kamera itt úgyis gagyi, meg SIM névjegyek szállnak még el
azért mondom hogy sikerült
-
Infinity70
tag
válasz
quailstorm #575 üzenetére
Megtaláltam benne végül is mindent,kicsit elnéztem a dolgokat. Igazán szépen össze raktad
ODIN_v1.87 S5830I-el sikerült
Kész vagyok vele hibátlanul működik. Most már csak annyit kérdeznék nem lehet az sd kártyáról egy pár gb tárhelyet a belső gyökérhez adni ?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Infinity70 #574 üzenetére
Fú, Windows10? Nekem már 8.1-en se ment ez a modell.
Nem értem mit akarsz még. Olyan szépen becsomagoltam neked azt a fájlt -
Infinity70
tag
válasz
quailstorm #573 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Infinity70 #572 üzenetére
odin
egy RAR sincs benne, maximum tarball -
Infinity70
tag
válasz
quailstorm #556 üzenetére
Sziasztok ebbe a 120mb-ás gyári romban van egy csomó más rar mappa is . Most mit kell ebből feltenni hogy vissza menjen a gyári rom a telóra ? CWM- Recoweryvel próbáltam. Az a bajom,mint fentebb írta másik fórumtárs is ,hogy unlocked sim kode jön ki a képernyőre és nem tudok tovább lépni
-
ttaamm
csendes tag
válasz
quailstorm #568 üzenetére
Köszi ,müxik!
-
quailstorm
nagyúr
-
lupus39
újonc
helló segítő fórumozók
Most ezt írja ki :
ODIN MODE
product name: GT-S5360
custom bin down:no (0 counts)
current bin:samsung officialdownloading...
Du not turn off target !Előzmények: Kicsit meghülyült a főzött rom,Belepiszkáltam,megpróbáltam helyrehozni,cserélni...
Aztán elment a recovery is,csak samsung logo.Aztán meg már ezt sikerült kihozni.
Hogyan tovább? -
krisztofer20
csendes tag
Segitség!Van egy samsung galaxy y-on om amit ha be akarok kapcsolni nem kapcsol be csak a feliratot mutatja és nem megy tovább.Probáltam odinnal helyrerakni de az odin nem jelzi ki,hogy csatlakoztatva van.Valaki tud segiteni?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #563 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
válasz
#73029888 #562 üzenetére
Logout blogom nézd meg. S5570i és S5830i bejegyzéseket.
Market fix szerintem csak CM-hez van. De mivel nincs helyed azért se megy a market.Nem kell link2sd-hez CM7. De egy ThunderKernel mindenképp ajánlott gyári ROM alá is.
Ha ez és a logout nem elég, szólj.
millió link2sd leírás van a neten
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Galaxy Y okos telefon. Tudom nem a legjobb,de kíváncsi vagyok rá milyen. Elkezdtem ROM-olni. Raktam fel CM7.2-öt,de nem vált be mert 1 nap alatt leszívta az akksit valamiért. Így visszaraktam a gyári ROM-ot: [link]
És mikor beléptem a Google Accountommal,akkor olyat ír ki idönként az értesítősávban hogy "nem sikerült a Google Csevegőben az azonosítás" és nem frissül se a Google Play,sem pedig letölteni nem tudok,mert hibakódot kapok.Kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám megoldani ezt a "gondot"?
+Ha valaki leírná nekem hogyan tudom a telefon tárhelyét bővíteni,azt megköszönném,mert próbáltam,de nem ment nekem,pedig nem vagyok béna ilyen téren,mert sok Androidos telefon járt már a kezem alatt. Ha ehhez CM7 kell,akkor felrakom.
Köszönöm a segítségeket előre is!
-
edadam
újonc
Helló! S5360-omra raktam egy haiyan romot. Elképesztően jó! Akku ideje kb. olyan mint a buta teledonokon, sosem fagy, a csúnya ui-t meg témáztam. Független a készülék, de most nem látja az imei-t, vagy nem tudom mi lehet a baj. Az imei megvan, backup is van róla, és a Galaxy Toolbox is látja. Hogyan tudnám visszahozni?
-
Márkibe
csendes tag
válasz
quailstorm #558 üzenetére
Köszi. Sikerült.
-
Márkibe
csendes tag
válasz
quailstorm #556 üzenetére
Szia !
wipe data/factory reset ugy érted ? ettől működni fog elvileg ?
Köszi -
Márkibe
csendes tag
Sziasztok !
Tudna e nekem valaki segíteni abban, hogy van egy galaxy y gt-s5360 telo, ami a mai napig működött, aztán a mai nap délután fogtam a kezemben, magától újraindult, majd azóta nem tudom használni. Újraindításnál eljut a samsung logoig, majd ismét ujraindul és innen nem megy tovább. Mi történhetett vele ? Mi lenne a megoldás ? Köszönöm elöre is. -
quailstorm
nagyúr
-
válasz
quailstorm #552 üzenetére
Respect a cikkért, nagyon jó lett!
Már fent van, sikerült megszerezni, de nem látok nagy javulást...
-
quailstorm
nagyúr
Az egy köztes openGL driver.
Ne várj sokat tőle, a teló a szar.Elavult, látom le is vették playről. GLtools az utód, de 2.3-ra ez kell. A pluginok miatt.
Pirátban tudod megszerezni vagy XDA-ról. -
Sziasztok!
Ezzel a telóval kapcsolatban olvastam vmi 3dchainfireról. Ez mi/hogyan működik?
-
mezo76
csendes tag
Nekem olyan gondom van, hogy rá telepítettem egy 6.0.4.9-es recoveryt és azóta nem tudok semmilyen romot feltelepíteni. Valamit elcsesztem?
-
-
válasz
quailstorm #546 üzenetére
+1
Valóban nem kér pin-t. A tasker meg rohadt jó program!
Ha elakadnál van topikja.
-
Remus389
veterán
válasz
quailstorm #544 üzenetére
ez rendben, de ismét be kell ütni a PIN-t?
Mert fater van hogy sokáig nem néz rá, ez a baj
illetve meg lehet-e adni más időintervallumot is pl 12 órát?
-
Remus389
veterán
válasz
quailstorm #542 üzenetére
Jó hát ez van, akkor mondjuk úgy lehet kikerülni, ha fater megszokja hogy minden este kikapcsolja.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Remus389 #541 üzenetére
Hát rakjad, mi tart vissza?
sammobileDe nem fog megjavulni.
Arról a szopásról beszélek, hogy az y belét belerakták az Ace-be, meg a minibe. Aztán többen évekig küzdöttek, hogy legalább az Ace és a mini árnyékát megközelítsék, és nem sikerült...
Azok is szenvednek ettől a térerőbetegségtől. S5570i és S5830i -
Remus389
veterán
válasz
quailstorm #540 üzenetére
milyen szopásról beszélsz?
Nem is az enyém a telefon.
Felraknám a legújabb szoftot, hátha megjavul, ha nem, hát nem
-
Remus389
veterán
válasz
quailstorm #538 üzenetére
az a biztos ha kidobod:
ennel azert ertelmesebb segitsegre vagyom
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Remus389 #537 üzenetére
megnyugodhatsz, nem fog más válaszolni
már csak én vagyok talpon aki BCM21553-ról dumálgatamúgy most vettem SGy-t tudnék tesztelni, de nem érdekel
ott elszáll az agyam a gyári ROMnál, hogy mindig maxon pörög a CPU, nem vesz vissza
anno mikor csak custom kernelt raktunk a gyári ROM alá, már dupla volt az üzemidő tőle... 302MHz-en is elketyeg ha nem igényli semmi a többet.az a biztos ha kidobod azt a telót
-
Remus389
veterán
válasz
quailstorm #536 üzenetére
eloszor jobb lenne egy ujabb gyari, az a logikus hogy kijavitottak, mert ez igy nem normalis
A cm7-tol azert odzkodom, mert ha azzal se jo a telefonalas resz akkor en leszek letolva, gyari szofttal viszont mosom kezeim
jo lenne ha valaki mas is valaszolna
-
Remus389
veterán
válasz
quailstorm #534 üzenetére
Ez biztos hogy nem javították ezt a hibát?
És akkor miért javasoltad a CM7-et? Azzal kijavították ezt? Az teljesen megbízható?
-
Remus389
veterán
válasz
quailstorm #532 üzenetére
Nem szeretnek apam telefonjara fozott romot.
Arra gondoltam egy ujabb gyari rom-mal orvosoltak a problemat.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Remus389 #531 üzenetére
Ez nem hiba, ez feature. Segíti a privát szférádat.
Amúgy ha akarsz valamit vele, akkor elfelejted a gyári ROMot a picsába. Rakj fel egy CM7-et. SGmini leírás a logoutomban, CM7 itt.
De leginkább cseréld le. GPS-nek még jó lehet. Nem mintha ahhoz nem kellene kínlódni (Sygic beállítások szintén a logoutomban a játékrészlegben).
-
Remus389
veterán
válasz
#53314048 #499 üzenetére
Sziasztok!
Nekem azt csinálja hohy a térerő max, de ha hívnak kikapcsoltatjelez. Kibekapcsolás vagy repülő mód kibekapcsolás után jó. Véletlenszerűen de gyakran miután telefonáltam és leteszem jön elő. Más ismerősömnek is ilyen. Szervízben volt, szerintük semmi baja ez ilyen.
Van rá megoldás? Esetleg főzött rom?Apámnak is ugyanez a gondja!
2.3.6.
Kernel: 2.6.35.7
official.totoro@androide #2Build száma
GINGERBREAD.XXLH2
T-mobil-os
Na, arra gondoltam teszek fel újabb gyárit, de a lentebbi link nem működik
ez a legújabb ROM rá?
nem baj hogy tré mobil függő?
-
migabi24
nagyúr
válasz
quailstorm #529 üzenetére
köszönöm
-
quailstorm
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
Kaptam egy ilyen telót gyári de bootloop van, merre találok szoftvret hozzá?
-
Directors
senior tag
válasz
quailstorm #526 üzenetére
Ne aggódj, nekem is
. A neten megnéztem egy két videót is, és aztán a kettőből sikerült összeraknom hogy mit és hogyan kell.
-
Directors
senior tag
válasz
quailstorm #524 üzenetére
Sikerült.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Directors #523 üzenetére
ODIN---> gyári ROM.
Csak az és semmi más.Gappsot nem értem, annak frissítenie kell magát.
Gapps 492 error fix.
CM7 alatt tudtommal nincs gyári gapps.Biztos lassabb neki, ha azt mondja, nekem jobb volt. S5570i csak méretben és kamerában tér el.
Root uninstallerrel törölni kell a gappsból mindent, kivéve play áruház. Aztán ami kell, újra feltenni.
Ezen kívül link2sd és EXT3 partíció az SD kártyára.
Ezzel egy olyan 30-40 alkalmazás telepthető. -
Directors
senior tag
válasz
Directors #522 üzenetére
Még valami kimaradt.
Ha újraindítom a telót akkor a telefon beállításai törlődnek és a play áruház sem lesz elérhető ezután.
Próbáltam már újratelepíteni az egészet de az sem segített. Próbáltam több Gapps is feltenni de ugyan az a helyzet.Én az SD kártyára másoltam a fájlokat és a recovery-ből telepítettem nem az ODIN-al. Érdemes lenne esetleg azzal megpróbálni?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem öcsém Galaxy Y telójára a "CyanogenMod 7.2 - 2.3.7". Innen töltöttem le hozzá a fájlokat.
Azt mondja hogy lassabb mint a gyári. Ez lehetséges?
A másik probléma vele pedig hogy a play árúházból nem tud semmit sem letölteni mert azt írja hogy nincs elegendő hely az eszközön. Ez mitől lehet? Tudtok rá valami megoldást? -
Laraxior
titán
Ehhez a telefonhoz nincsen nagyobb teljesítményű akkumulátor? Egy napot sem bír, nulla kijelzoidovel
Vagy az is eleg ha veszek bele egy újat?
1200mAh nem olyan sok... -
snake1977
őstag
válasz
quailstorm #519 üzenetére
Köszönöm, szerencsére még az éjjel sikerült életre kelteni az általad említett 3 fileos módszerrel de repart nélkül, bár igen furcsa a telefon, amikor bekapcsolom kb. 3mp-ig fehér képernyő ami olyan mint a régi monitoroknál az "interlaced", utána jön a samsung logo, mondjuk ezután meg megy már rendesen.
2.3.6 van most rajta, újabb rom nem akart felmászni rá sehogy. -
snake1977
őstag
Sziasztok, egyik ismerösömnek kellene életre keltenem a galaxy y gt s5360-asát, eddig a bootnál megállt, befagyott, recovery nem megy, dowload módba be tudtam tenni, de a sammobileról letöltött gyári firmware nem akar felmászni rá, odinnál gondolkodott 1-2 percet (setup connection) a csik elindul kb egytizedig jut majd fail, azóta csak fehér képernyő, de igy is be tudom tenni dload módba, kis trükközéssel, hang le+home+power, utána hang fel, és ugyan a fehér képernyő marad, de gépre dugra felismeri az odin.
Jelenleg itt tartok, tudnátok segíteni? Az android-forum nekem nem megy, baj lenne az oldallal? -
válasz
quailstorm #515 üzenetére
Ja. Kitkat. De csak unofficial.
Köszi a linket. Majd tesztelem.A cm-n kívül milyen más rom van rá?
-
quailstorm
nagyúr
Itt vannak a gappsok.
Erre van CM11? -
Sziasztok!
Barátom beállított hozzám egy ilyen átokkal...
Az a problémája, hogy stock rommal csak egy roottal, meg supersuval kibővítve 1.65 mb szabad helye van. Ezért nagyon lassú. Újrahúztam neki, de szinte ua.
Ezért gondoltuk teszünk rá vmi takarékosabb romot, mint pl a cm. Kipróbáltuk a cm 11-t, de nem stimt rajta a gapps. Becrashel a playstore mindig.
Ezért raktunk rá cm9-t. Ez egész jónak tűnt, de itt is a gapps felrakása után megy a playstore, de mikor le akar szedni vmit asszem 411-es hibát dob...
Cm7 pedig unlock kódot kér, pedig a mobil független... Ja és sim nélkül nem mükszik 1. bekapcsra. Ami azért gáz, mert ilyenkor a mobilnet aktiválva van ő meg nem akar érte fizetni, ezért 1. Indulást mindig sim nélkül csinálom... De itt még az se ment...
Tudom, hogy fos az egész, de reméltem, h picit többet is ki lehet belőle hozni...
Am cwmben csak nekem nem tud nand restoret csinálni? Rossz system particióra hivatkozik.
Ti milyen romot ajanlotok rá? (Ha lehet küldjetek pls linket a letöltéshez) olyan kéne, amin megy a gapps.
Köszi!
MrDini
Szerk.: egyébként lehet, hogy csak én használok rossz gappsot... Ti milyen gapps verziót használtok cm9hez mondjuk? (Hanyas dátumú?)
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egyik ismerősöm Galaxy Y telefonjához.
Play áruházból fel lett telepítve a Facebook alkalmazás, be is jelentkezik szépen, működik, viszont néha jön egy "értesítés", hogy "Jelentkezzen be facebook fiókjába" Ha rámegyünk, akkor a böngészőn keresztül tölti be a facebook oldalt, és ott kéne bejelentkezni. Meg is próbáltuk, de semmi változás nincs.Köszönöm előre is a segítséget!
-
zso1986
csendes tag
válasz
quailstorm #511 üzenetére
Szia! Köszi. Valóban nem pont ennek a telónak a topicja, de az S6310-ének eléggé be van halva a topicja. Nem is Young2 ez, az már a még újabb csoda...
Odinnal próbálkoztam, nem értem a kezelését, nem engedi a gép felrakni, stb..
Kiessel rátelepítettem egy frissebb androidot, de ezek után se látja a szoftver. Vicc... -
zso1986
csendes tag
Hali! Van egy "fantasztikus" Young2-m (S6310N). Rootoltam, mert csak úgy mentette a dolgokat küldő sd-re. Viszont most frissíteném a frimware-t, de a Kies3 nem látja.. Se a Kies. Unrootoltam elvileg SuperSu-n keresztül, sztem sikerült is.
Viszont még most se látja, azt írja nem támogatott.
Hogy lehetne feléleszteni? Kösz -
fbaloo
tag
válasz
quailstorm #507 üzenetére
Ok...Mi a véleményed a Hyperion romról? Próbáltad már?
-
fbaloo
tag
válasz
quailstorm #505 üzenetére
Sziasztok,
feltettem [ennek a guide]-nak a segítségével a gyári romot. Amit furcsállok viszont, hogy megnéztem van-e erre frissítés, letöltött egy 2-3 mb-os updatet amit aztan reboot után nem tudott installálni, kiírta hogy a frissítés sikertelen. Úgy tudom az XXMC2 volt az utolso firmware. Tipp?
-
vegyszer
addikt
válasz
quailstorm #503 üzenetére
10 Sima power esetén egyből recovery-t hoz, és frissíteni akar, de a data partíció törlés megáll.
20 Akku ki, be,
30 USB csatlakozás GoTo 10
40 home + hang fel + power, GoTo 10
50 home + hang le + power, csak fehér képernyő van.PC csak recovery boot esetén látja. Fehér kijelző mellett nem.
-
vegyszer
addikt
Sajnos nem jött be. A feltöltési mód nem jön be.
Azért köszi -
quailstorm
nagyúr
válasz
vegyszer #500 üzenetére
kies ártalmas az egészségre
ez kell neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung Galaxy Y egy kis méretű és kedvező árú mobil, melyet fiataloknak szán a gyártó. Kérdés, az olcsóságért milyen kompromisszumokra kényszerül az ember?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest