Samsung Galaxy Tab Active3 - terepre termett

Igazi terep-munkatárs a Samsung mindenféle szabványoknak megfelelő, ellenálló táblagépe, amihez még S-Pen is jár, de meg is kérik az árát.

Multimédia

Az előlapon található, 5 megapixeles kamera (F/2,2) nem arra van, hogy a világ legmenőbb szelfijét megcsináljuk munkavédelmi sisakban. De azért elmegy. A hátlapon is csak egy szenzor lesz, ami 13 megapixeles, viszont alatta van egy LED, ami igen erős (most jól belenéztem, hogy teszteljem, azóta is káprázik a szemem). De nyilvánvaló, hogy nem a Tab Active3 lesz a képalkotás csúcsa, noha a szoftver tud profi módot, illetve az éjszakai ügymenetre is fel van készítve. Mutatunk tesztfotókat:

Van persze digitális zoom, de olyankor még a fókuszt is hajlamos elveszíteni a termék, nem érdemes erőltetni. És persze ez a 13 megapixeles modul semmiképpen nem valami ISOCELL-származék, hanem valami jóval korosabb és egyszerűbb szenzort kap a júzer, ami épp csak megüti a képalkotással kapcsolatos alapvető elvárásokat. Munkaeszközként elmegy, sötétebb környezetben hamar romlik a minőség és felüti a fejét a zajosodás, a vonalélesség mondjuk átlagos, itt szerintem elfért volna egy jobb modul, tényleg nem kellett volna neki sokkal jobb. Videózni Full HD-ban lehet.

[+]

Ha zenét óhajtunk hallgatni, akkor mi kapásból letöltöttük volna a Samsung lejátszóját az alkalmazásboltból, de erre a készülékre az nem elérhető. YT Music sincs gyárilag a szoftverben, a gyártónál mintha azt gondolták volna, hogy már senki sem hallgat zenét lokálisan tárolt fájlokat használva. Ez azonban nem befolyásolja a hangminőséget, ami headsettel nagyon korrekt, kihangosítva viszont pedig igen harsány és erőteljes, de csak alulról jön a hang, lévén csupán ez az egy hangszóró van a készüléken. Filmezésnél ez kissé zavaró, játékoknál sem az igazi, de továbbra sem ez az elsődleges felhasználási területe a gépnek. FM-rádió nincs.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés