Samsung Galaxy Express - LTExpressz

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Elképesztő fejlődésen ment keresztül a Samsung az elmúlt években, noha régen sem voltak azért totál ismeretlenek a földi, de legalábbis az elektronikai világban. Az okostelefonok kialakulása abszolút jótékony hatással volt a dél-koreai gyártóra, hiszen addig főleg televízió készülékekkel, kamerákkal és a többiekhez hasonlóan egyszerűbb telefonokkal hívták fel magukra a figyelmet. Bizonyára sokan emlékeznek még a V200-ra, mely az első kamerás (ráadásul forgatható kamerás) mobilok közé tartozott, de a strapatelefonok terén is voltak fontos produktumok. A Samsung mindenesetre a kezdeti sikerek után még inkább rákapcsolt, a legújabb hírek szerint pedig már egyáltalán nem titkolt szándékuk, hogy idén 500 millió eszközt értékesítsenek.

Samsung Galaxy Express
[+]

A Samsung útja azért egyáltalán nem mondható simának, elég csak a régóta húzódó, véget nem érő Apple-lel történő szabadalmi harcokra gondolni. Ettől függetlenül androidos körökben abszolút a dél-koreaikak kezdik el átvenni a hatalmat, ami sajnos egy-két dologban negatív módon köszön vissza. A formaterv nagyon csekély mértékben változik, az árazás pedig nem mindig mondható logikusnak. Ez a tény jelenlegi tesztalanyunknál is igaz, ugyanis a Samsung Galaxy Express meglehetősen magas áron, már-már a Galaxy S3 szintjén kezd, holott tudásban messze elmarad házon belüli riválisától. Hiába lenne ez a készülék jó választás számos embernek, az érte kért összeg könnyen el tudja majd fordítani a leendő vásárlók fejét.

Samsung Galaxy Express
[+]

Engem mindig örömmel tölt el, ha nem átlagos csomagolásban tálalják az adott masinát, és szerencsére az Express is hangyányit különleges ebből a szempontból. Az XXL GSM által kölcsönadott készülék egy apró kartondobozban érkezett, melyet oldalról lehet felfelé kinyitni. Ezzel a mozdulattal egy csapásra a telefonhoz jutunk, mely alatt a szelence további tagjai terülnek el. A tartozékok között természetesen megtalálható a töltőfej, a microUSB kábel, a headset, valamint az elmaradhatatlan leírások. Az egyelőre fekete, szürke és fehér színekben birtokba vehető Expresshez más extra nem jár.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés