Hirdetés

Samsung Galaxy Ace 4 - egyre eszesebb

Bevezető, tartozékok

Ha valaki egy kicsit jobban utána szeretne nézni tesztalanyunk, az Ace 4 fejlődésének, akkor egyáltalán nincs könnyű helyzetben. A piacra kerülés története ugyanis egészen kacifántos, hiszen a Samsung egyszer már bejelentett egy Ace 4-et, ám nagyon gyorsan rájöttek, hogy azokkal a specifikációkkal labdába sem tudnának rúgni, így szélsebesen átnevezték a kütyüt, és itthon Trend 2-ként (G313H) került forgalomba. Aztán jött az Ace 4 DuoS, ami finoman fogalmazva sem egy nagy erőmenő, ráadásul hazánkban S DuoS 3 névre (G313H/DS) hallgat, majd aztán Európában debütált az Ace Style LTE, ami egyszerűsítésképpen Magyarországon csak Ace 4-ként (G357FZ) került fel a boltok polcaira.

Samsung Galaxy Ace 4 kézben tartva
[+]

Az Ace sorozat egyébként rendkívül sikeres itthon, ennek ellenére egyáltalán nincsenek reklámozva ezek az eredmények. A Samsung meglehetősen olcsón kívánja értékesíteni a sorozatba tartozó telefonokat, így aztán nem véletlen, hogy szolgáltatói kínálatban is igen kedvező áron lehet hozzájutni a készülékekhez. Az Ace 3 nem sikerült rosszul, volt is kereslet rá, ám főszereplőnk még tovább megy ennél, és végre elhozza azt, amit vártunk; vagyis a kellemes hardvert és szinte hibátlan sebességet a középkategória alsó-középső szegmensében. Az Ace 4 tehát közel van a tökéletességhez, nagyon jó lett az árazása, bár mint általában, néhány dologban, mint például a kamerában most is találni némi kivetnivalót.

Samsung Galaxy Ace 4 felső része
[+]

Az Ace 4 nem a végleges dobozban érkezett, viszont azt nem nehéz kitalálni, hogy a téglatest fás színekben pompázik, a tetejére biggyesztették a termékfotót és a megnevezést. A szelencét kibontva máris az Ace 4-be botlunk, ha pedig tovább kutakodunk, akkor a tartozékkínálatot tekinthetjük meg. A fehér és fekete színben megvásárolható masina mellé egy microUSB kábel, egy headset, egy töltőfej, valamint egy leírást tartalmazó dokumentum jár.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés