Hirdetés

Samsung E250 - extrák nélkül féláron

Hirdetés

Kijelző, menü

Nos, a kijelző áldozatául esett a cost-saving üzemmódnak, ami nem azt jelenti, hogy nincs, csak azt, hogy egy szerényebb kivitelű és képességű ablak szolgáltatja a képi információt. Ez konkrétan 128x160 pixeles felbontást, 65 ezer színárnyalatot, de szerencsére TFT technológiát jelent, amely azért annyira nem vészes. Miután a képátló 2 inch, ezért látszanak bizony a pixelek, viszont cserébe a karakterek jó nagyok és olvashatóak.

A menürendszer a Samsung BlackUI szisztémája, ezt ismerhetjük az összes felsőbb kategóriájú, újabb dél-korai modellből. Fekete, vagy fehér alapú a rendszer, amely ikonos, vagy listás nézetet biztosít. Ha már bent kolbászolunk az almenük között, akkor az újfajta logika alapján az egyes menüpontok alá tartozó funkciók kis ablakban kinyílnak, ha kijelöljük őket. Eleinte eléggé utáltam, de mostanra már kényelmesnek és egyszerűnek tartom a Samsung ezen megoldását.

A paraméterezhetőség is megmaradt, ami azt jelenti, hogy a háttérkép már a menü mögé is bekerülhet, átlátszósága 10 lépcsőben állítható. Lehet külön hangeffektje a ki és bekapcsolásnak, a slide tologatásának, állítható az operátori kiírás és a tárcsázási betűtípus színe és háttere is. De a navigációs gomb közepe, amelyen az OK felirat van, még mindig a WAP-ra akar vinni...

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés