Hirdetés

Samsung E780 - kék hang

Hirdetés

Bevezető

Ezt a cikket össze is ollózhattam volna az eddig kismillió hasonló Samsung modell tesztjeiből. Szólt az XXL GSM, hogy lenne egy E780 tesztelésre, volt-e már ilyesmi nálunk, mondtam, hogy gőzöm sincs, de adjon valami támpontot, hogy mi ez. Azt a választ kaptam, hogy kék. Kék? Akkor talán nem volt, de a száma alapján meg nem mondtam volna.

Meg is jött a doboz, stylish, meg ilyenek voltak ráírva, kibontottam, és ott feküdt az asztalon egy összecsukható Samsung telefon, amiről már akkor pontosan tudtam, hogy milyen lesz, amikor megpillantottam. Olyan, mint az összes többi, pont olyan, mint egy D600 és egy E720 keveréke némi D820-as beütéssel, szóval őszintén szólva körülbelül több kedvem lett volna Győzikét nézni a tévében, mint ezzel foglalkozni, pedig utálom ám a csávót nagyon.

Végeredményben az vett rá a dologra, hogy addig nem jött új kütyü, amíg ezt ki nem végeztem. És miután az új kütyü igencsak izgalmasnak ígérkezett, ezért muszáj volt foglalkozni az egyébként színe miatt meglehetősen feltűnő koreai okossággal, ennek eredménye olvasható most alant.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés