Hirdetés

Samsung E570 - a nők élete

Hirdetés

Bevezető

Szereztünk egy E570-et. Bog nekem osztotta ki, remélhetőleg nem bosszúból az eddig elkövetett tesztjeim miatt, hiszen ez nem kimondottan férfiak számára készült darab. Sebaj, a vérbeli tesztelőt nem hatja meg a gyanakvó tekintetek özöne, elvégre a tesztelés az bizony tiszta erőből, éjjel-nappal van, legyen az ember bárhol is. Egy biztos, azért nem élmény, ha az embert lépten-nyomon másnak nézik, mint ami.

A Samsung kegyetlen termékpalettája talán csak az ufókat nem veszi figyelembe, az összes egyéb bizonyítottan létező, gondolkodó-kommunikáló fajokat azonban szépen sorban megtalálja egy-egy modellel a gyártó. Sőt, a nem (vagy nem nagyon) gondolkodókat is. Persze most nem erről van szó. Arra már a legtöbb gyártó ráébredt, hogy egy mutatós telefon sokkal jobban eladható, mint a baltával kiszabott, vásárlói igényekre érzéketlen tervezőgárda kreációja.

Lássuk, mi is kell egy nőnek: legyen szép, elegáns, legyen hangsúlyosan nőies, elférjen a legkisebb retikülben is. Az már csak hab a tortán, ha a belső is teljesen nőiesre szabott.

A kagyló, azaz clamshell nagyon megy a Samsungnak, igaz, nem ma kezdték. Elmondható, hogy figyeltek a vásárlói igényekre, vagy legalább egy nőt behozhattak a csapatba a fejlesztés során. Így született meg a kifejezetten nőknek szóló középkategóriás modell, ami szinte ötletként dobja magát tipródó férfitársaim számára ilyenkor, néhány nappal a karácsonyi őrület vége előtt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés