Hirdetés

Hirdetés

MWC blog: Idén jobb lesz minden

A 2017-es Mobile World Congress felhozatala az előzetes információk szerint egész jónak ígérkezik, persze megint lehet egy csomó dolgot tudni előre, de lehetnek meglepetések.

Hirdetés

Hola!

Tényleg tűkön ülve várja már a stáb, hogy ismét magába szippantsa a barcelonai tavasz illatát, ez a február végi időpont azért remek, mert az itthoni, idén különösen zimankós tél végén a katalán fővárosban rezidens 17-18 fokos időjárás megtapasztalása után már elhisszük, hogy Magyarországon is lesz tavasz. A napfény, a jóidő és a jó környezet pedig feltölti a bandát annyira, hogy teljesen energiával álljon bele az MWC eseményeinek tudósításába.


[+]

Idén azt várjuk, hogy az utóbbi évek egyik legjobb kiállítására fogunk elmenni, legalábbis szakmai szempontból. A helyszín változatlan, de egy csomó mindent mintha egy fokkal komolyabban vennének, például a sajtóregisztráció tipikusan ilyen volt. Egyrészt limitált az egy újságtól bejuttatható stábtagok száma, másrészt annak ellenére is mindenféle statisztikákat és igazolásokat kellett leadnunk, hogy ez lesz a tizenegyedik alkalom, hogy a Mobilarena a helyszínről tudósít. Sok volt a visszaélés, mondták, meg túl sok a regisztráció is, tehát nekiálltak szűrni keményen, csak YouTube oldallal rendelkező videósokat például be sem engednek. Ezzel mondjuk azért lehetne vitatkozni, de így döntöttek.


[+]

Mi pedig úgy döntöttünk, hogy a komplett csapat ott lesz az MWC-n, (AliceWake, Bocha, Bone, szentkuti11 és jómagam), plusz egy csodálatos cameo megvalósításaként visszatér erre az időre Legendd is, hogy tényleg lefedhessük a rendezvényt. Még nem végleges a naptárunk, de mutatunk egy pillanatképet, így állunk most, nyilván a vasárnapi sajtóesemények a leglényegesebbek, utána kvázi szabadon osztjuk be az időnket aszerint, hogy melyik cégnél mikor érnek rá, hogy velünk társalkodjanak.

És még ez sem teljes, két-három céggel még próbálunk időpontot egyeztetni
És még ez sem teljes, két-három céggel még próbálunk időpontot egyeztetni [+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Hirdetés