2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Motorola K3 - k. hosszú

Állati elegáns ezüstben a K1 HSDPA verziója, de ki akar zsiráffal telefonálni?

Hirdetés

Alapfunkciók

Az 1000 férőhelyes telefonkönyv semmiben sem változott, többféle listázási lehetőségünk van, sok-sok adat csatolható egy névhez, többek között csengőhang, fénykép és hangazonosító is. Azt is csípem, hogy listázáskor az esetleges másodlagos, harmadlagos elérhetőségeket egy egyszerű jobbra pöccentéssel el tudjuk érni, ez okos megoldás.

Az üzenetkezelés is a szokásos. Az SMS és MMS üzenetek közös mappába jönnek, lehet őket feladó, dátum és üzenettípus alapján rendezni, illetve az egyes üzeneteket le lehet egyenként zárni, és akkor nem törölhetőek. Az iTAP továbbra is zseniális, az e-mail kliensre szintén nincs panasz, kezel csatolmányt is, ha azt a telefon felismeri.

A szervezőfunkcióknál élből nincs stopper, visszaszámláló, vagy világóra, hiányzik a diktafon. Van ébresztőóra több időponttal és van naptár, ami viszont rendben van, hiszen nem csak a havi, hanem a heti nézet is grafikus. Rengeteg féle eseményünk lehet, a szoftver akkor is szól, ha ezek ütköznek. Régi Motorola hagyomány, hogy a naptárejegyzés Java alkalmazást is indíthat automatikusan, ha kérjük.

Van még egy alapfunkciós számológép, aztán ezzel konkrétan a szervezőfunkciók végére is értünk. Szegényes a paletta, de legalább a naptár rendben van. Ha bekúszunk a játékok közé, ott nem meglepő módon kizárólag demo alkalmazások csüccsennek, ha kell a full verzió, akkor azt némi pénzmag fejében le lehet rántani a szolgáltatói WAP-oldalról.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.