2018. november 21., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Motorola W510 - izgalom zéró

Ki tudja már, hogy hányadik ugyanolyan formájú és tudású Motorola készülék a W510.

Hirdetés

Bevezető

Click to read in English!

Olcsó újságírói húzás kitérni a Motorola helyzetére egy Motorola telefon tesztelése kapcsán, de elkerülhetetlen. Nem állnak túl fényesen, már az LG is arra feni a fogát, hogy az amerikai gyártót megelőzve végleg letaszítsa azt a legtöbb mobilt előállító cégek képzeletbeli dobogójáról, úgyhogy fel van adva a lecke.

Motorola W510
[+]

A Motorola persze küzd, még az idén állítólag 50 új készüléket mutatnak be, de amíg azok megérkeznek, addig is el kéne ütni valamivel az időt, illetve valamelyest fenn kéne tartani a keresletet. Az E8 jó próbálkozásnak tűnik, de amíg a ZN5 meg nem érkezik, addig bizony egymagában biztos kevés lesz.

Motorola W510
[+]

Marad tehát a kevésbé formabontó, alsó, vagy középtudású szegmens, amelynek eladási volumene igen nagy, bár a haszon az egyes készülékeken ennek megfelelően viszonylag kevéske. Ha én telefont akarnék itt eladni, akkor elsősorban a formára mennék rá, aztán a minőségre, s végül a szolgáltatáskínálatra. A W510 az elsőt hozza, a másik két tulajdonság kapcsán már akadnak gondok.

Motorola W510
[+]

Mostanság a készüléket a piros szolgáltató akciózza ezerrel, adnak hozzá United zenekaros memóriakártyát, s bár szerkesztőségünk egyetlen tagja sem rajongó, mégis ilyet kértünk és kaptunk a GSM Takácstól, ha már egyszer ez van a boltok polcain.

Motorola W510
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.