Hirdetés

LG T500 - kölyökterminátor

Hirdetés

Bevezetés, tartozékok

Ismét egy alsó kategóriás érintőképernyős telefon érkezett a szerkesztőségünkbe, melyektől általában egy kicsit tartani szoktam. Ezek ugyanis sokkal kevesebbet kínálnak, mint felső kategóriás társaik, a minőségbeli problémákról pedig ne is beszéljünk. Kedvező áruk miatt viszont viszik, mint a cukrot, aztán sok vásárló emiatt az egész érintőképernyős piacot leírja magában. Persze azért ebben a körben is születtek már remekbe szabott modellek, az LG pedig már többször is bebizonyította, hogy érti a dolgát, elég csak a legutóbbi ilyen telefont, a T310 Wink Style-t említeni.

LG T500
[+]

Tesztalanyunk neve egyébként komoly viccelődéseket szült a szerkesztőségben. Néhány kollégám ugyanis komoly rajongója a Terminátor című filmeknek (itt értelemszerűen az első két részre kell gondolni), így a T500 névre hallgató modell rendes kis összeesküvés-elméletekkel gazdagított minket. Lehet, hogy a telefont az LG küldte vissza a távoli jövőből, egy igen magasztos céllal? Erre a mai napig nincsen egzakt válasz. A viccet félretéve, lássuk, mit kínál a T500!

LG T500
[+]

A mobil egy igen apró, ámde annál ízlésesebb dobozban érkezett hozzánk. A méret sajnos indokolt, a telefonon kívül ugyanis egy használati utasítást és egy hálózati töltőt kapunk. Ebben az árkategóriában nyilván nem elvárás a headset, de egy rövidke USB-kábelnek és egy 1-2 GB-os kapacitású memóriakártyának örültünk volna.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés