LG Ego: Érintőkijelző, WLAN és HSDPA olcsón

Hirdetés

Elsőként az Egyesült Királyságban, a Vodafone kínálatában vált elérhetővé a kisebbik dél-koreai gyártó fejlett adatátviteli technológiákkal megáldott érintőkijelzős mobilja, az LG Ego. A kártyás csomagban is mindössze 65 angol fontért, azaz körülbelül 19 500 forintért elvihető jövevény érdekessége, hogy a HSDPA átviteli képesség mellett WLAN modullal is bír, vagyis minden környezetben kedvező áron kínál böngészési lehetőséget. Más téren a készülék egy tipikus belépőszintű mobil, hiszen 2,8 hüvelykes, 240x320 képpontos rezisztív érintőkijelzőt, 2 megapixeles fixfókuszos kamerát, sztereó FM rádiót, 50 MB belső memóriát, microSDHC kártyafoglalatot és 950 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A 106x58,2x12,2 milliméteres és 86 grammos LG Ego hazai debütálásának időpontja egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Komoly nehézségek előtt áll az LG

    Az LG első embere szerint a második negyedév még nem tartogat cége számára átütő sikereket.

  • LG T500 - kölyökterminátor

    Zárt rendszerű, érintőképernyővel szerelt LG telefon érkezett hozzánk, amely az alsó árkategóriában szeretné letenni a névjegyét.

  • LG blog: T500 előzetes

    Megérkezett szerkesztőségünkbe a gyártó zárt rendszerű érintőkijelzős feature phone-ja.

  • Huawei U8500 - árbajnok

    Rendkívül kedvező áron kelleti magát a Huawei androidos telefonja, talán a legolcsóbb alternatíva a piacon. Hogy megéri-e? Nos, ez ki fog derülni.

Hirdetés