Hirdetés

LG Wink Style T310 - majdnem telitalálat

Hirdetés

Előszó, tartozékok

Az átlagember számára a mobiltelefon egy használati eszköz, ebből adódóan elsősorban az a legfontosabb feladata, hogy jól használható legyen. Fontos persze a külső is, nem egy és nem is két gyártó éveken keresztül meg tudott élni abból, hogy szép telefonokat csinált. Manapság egyre többet számít a tudás is, hiszen a növekvő felhasználói igényeket ki kell elégíteni, nem lényegtelen tehát, hogy milyen processzor bújik meg egy okostelefonban, vagy milyen kamera van a multimédiás kütyü hátlapján. Előbb-utóbb viszont majdnem mindenki visszajut ahhoz, hogy a használhatóság a legfontosabb; hiába van sok megapixelünk és gyors processzorunk, ha a telefon nem azt csinálja, amit akarunk. Létezik viszont egy célcsoport, ahol a tudás és a használhatóság is másodlagos: ők a gyerekek és a tinédzserek. Náluk ugyanis az a legfontosabb, hogy saját életük részüknek érezzék a telefont és nagyon szeressék azt.

LG Wink Style T310
[+]

Ezek alapján azt hihetnénk, hogy az említett korosztály számára nagyon könnyű dolog telefont készíteni, hiszen nem kell, hogy használható legyen, nincs szükség fejlett funkcionalitásra, csak szerethető legyen a cucc. Igen ám, de mitől is lesz szerethető számukra egy telefon? Ez az, amit nagyon kevesen tudnak, én pedig nem tartozom közéjük; az biztos, hogy a gyártók sokszor tévedtek vakvágányra a cukiság és a gyerekesség szempontjából, a cukormázba bújtatott mobilok ugyanis közel sem biztos, hogy olyan népszerűek lehetnek a gyerkőcök körében, mint amire a tervezők számítottak. A tinédzsereknél ugyanis van egy cool-faktor is, a telefont mutogatni kell a többieknek, mert az is én vagyok. De nem egy gyerek, egy kicsi felnőtt; véleményem szerint a tinédzserek valahogy így gondolkodnak. A gyerekek persze más tészta, egy nyolcéves kissrácnak viszont közel sem vagyok benne biztos, hogy valóban szüksége van mobiltelefonra. Sem a mai világban, sem a holnapiban.

LG Wink Style T310
[+]

Az LG Wink Style T310 a koreai gyártók új tinitelefonja, bár ez így sehol sincs kimondva. Az egykor Cookie néven futó széria legújabb darabjáról van szó, melyet az Egyesült Államokban átkereszteltek Winkre, mi pedig Európában egyedüliként átvettük a nevet, egy ismert cipőmárka még mindig jobban hangzik, mint a korábbi név, az LG legalábbis így gondolta. Egyébként valóban nem rossz a név, ahogy a készülék doboza sem az, hiszen színes és kicsiny, de a benne található tartozéklista finoman szólva is nevetséges. Merthogy ilyenről nem is beszélhetünk, kapunk egy hálózati töltőt, csókolom.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés