Hirdetés

LG Optimus True HD LTE - olcsó száguldás

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Okostelefon, ez az a szó, amit lépten-nyomon emlegetnek. Szó van róla a tévében, a rádióban, az újságban, az interneten és a szomszédnál vagy a rokonoknál. Egy okostelefon nem csupán attól lesz okos, hogy sokat tud, meg operációs rendszert használ és némely modell teljesítménye már a laptopok felé közelít. Ezek mind semmit sem érnek egy bizonyos szolgáltatás nélkül, melynek neve mobilinternet. Az ilyen készülékek mondhatni rendszerszinten támaszkodnak erre. Szinte az összes funkciónak szüksége van internetes kapcsolatra, nélküle jelentősen beszűkülnek a lehetőségeink.

LG Optimus True HD LTE
[+]

Tekintsünk most el attól, hogy az okostelefonokban van WiFi is. Elvégre a lényeg, hogy bárhol, bármikor használhassuk a telefonunkat, ezt pedig csak a mobilnettel tehetjük meg. Miután az utóbbi időben robbanásszerűen felpörgött ez a piac, így nem is kérdés, hogy a telefonok mellett a hálózatokon is fejleszteni, újítani, gyorsítani kell, különben a rengeteg okostelefon komoly terhelést fog jelenteni. A legközelebbi lépcsőfokot az LTE vagy más néven a 4G jelenti. Már hazánkban is elérhető ilyen hálózat, még ha csak erősen korlátozott lefedettségel is. Viszont a 4G-hez megfelelő eszköz is kell, amely képes ezt kihasználni.

LG Optimus True HD LTE
[+]

Már korábban is kiszemeltem az LG készülékét, azonban első alkalommal nem sikerült beszerezni, végül második nekifutásra összejött a dolog és elhozhattam az Optimus True HD LTE-t az XXL GSM boltjából. A csomagolás nagyon hasonló a nemrég tesztelt 3D Max típushoz. A fedél alatt rögtön a telefon vár minket, alatta pedig a tartozékok vannak becsomagolva. Van hálózati töltőfej, USB adatkábel és egy sztereó füles, na meg egy kis iromány.

LG Optimus True HD LTE
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés