2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

LG K4 4G - Kár a Klassz Kisméretű Kijelzőért

A dél-koreai gyártó K szériájának legkisebb tagja az abszolút belépő szintet képviseli, méghozzá elfogadható kivitelben és manapság talán már ritkának mondható 4,5 hüvelykes kijelzővel.

Bevezető, tartozékok

Az LG az idei CES-en mutatta be az alsó kategóriába szánt K sorozat első két tagját, a legerősebb K10-et, amelyről már olvasható is a részletes élménybeszámoló , és a hasonló paraméterekkel, de nagyobb kijelzővel és kissé erősebb hardverrel szerelt K7-et. Habár ekkor még nem jelentették be hivatalosan a legkisebb variánst, érkezése nem volt kétséges , ahogy az sem, hogy először Európában foghatják kézbe a felhasználók. A széria alapvetően a kedvező árfekvéssel kíván érvényesülni az ár-érték-elvárható minimum viszonylatában különösen kényes alsó szegmensben, ami a K10 esetében, a teszt tanúsága alapján például nem sikerült maradéktalanul.


[+]

A gyártó elképzelése teljesen helytállónak tekinthető, amennyiben egy hangsúlyozottan kedvező árú, egyszerű és alapfunkciókra fókuszáló, és most jön a lényeg, kis kijelzőmérettel rendelkező, belépő szintű készülék megalkotásának szükségességét feltételezte. A hangsúly ezúttal természetesen nem a forradalmi dizájnon, vagy a prémium anyaghasználaton és extra fícsörökön van, hanem a mindennapi használhatóságon és szimpla funkcionalitáson, tisztességes formába öntve. A szerény hardverrel és ízléses, de kommersz dizájnnal rendelkező K4 nagyjából hozza a jelen esetben és árért elvárható színvonalat, a kijelző és a megjelenítés minősége viszont nem tudja megütni azt a szintet, amit egyébként ezen az árponton egy ilyen eszköztől elvárnánk.


[+]

A készülék, K szériás rokonaival összhangban, egyszerű, fehér dobozkában lapul, melyet ezúttal üde, fűzöld epizódok tarkítanak. A tartalmat illetően, némi dokumentáción kívül magát a készüléket pillanthatjuk meg először, alatta pedig az 1940 mAh-s akkumulátort és annak tápellátását biztosító 0,85 amperes hálózati töltőfejet és a microUSB adatkábelt találjuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​eté​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.