Amerikában már elérhető az LG K3

A 40 ezer forintos árcédulával ellátott LG K4 4G csupán néhány hónapig lehetett a K-széria belépőmodellje, Amerikában bemutatkozott ugyanis a K3, ami átvette ezt a szerepet. A 133 x 68 x 9,3 milliméteres dimenziókkal rendelkező, 130 grammot nyomó telefon természetesen nem lett a piac legerősebb mobilja, egy Qualcomm Snapdragon 210-et kapott 1,1 GHz-es, négymagos processzorral, 1 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájtos, bővíthető belső tárolóval. IPS kijelzője 4,5 hüvelykes, 480 x 854 pixel felbontású, hátlapjára 5 megapixeles, előlapjára VGA kamera került.

Amerikában már elérhető az LG K3

A rendszer alapjait Android Marshmallow képzi, és örömteli, hogy az adatkommunikációs képességek sem különösebben elmaradottak, megvan a Cat.4-es LTE, a Bluetooth 4.1, a hotspot-funkciókkal kiegészülő Wi-Fi modul és a GPS-vevő is. Az 1940 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott LG K3-ért 80 dollárt, azaz körülbelül 22 ezer forintot kérnek el az Egyesült Államokban, remélhetőleg itthon sem lesz sokkal drágább.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG K4 4G - Kár a Klassz Kisméretű Kijelzőért

    A dél-koreai gyártó K szériájának legkisebb tagja az abszolút belépő szintet képviseli, méghozzá elfogadható kivitelben és manapság talán már ritkának mondható 4,5 hüvelykes kijelzővel.

  • LG K10 4G - a külső nem minden

    Kívülről mutatós, belülről viszont felszínes: az 5,3 hüvelykes LG K10 túl sok kompromisszumot köt egy nagyon sűrű árszegmensben.

  • Bemutatkozott az LG K5

    Egyszerű sajtóközlemény köszönti Szöulban az új, középkategória aljára pozicionált dél-koreai modellt, ami Európa piacain is meg fog jelenni.

  • Startra készen áll az LG K4 és K10

    A K4 a belépőkategóriában érhet el eredményeket, a K10 pedig inkább egy alsó-középkategóriás kütyü, mindkét eszköz Európában kezdi meg hódítását.

Hirdetés