Hirdetés

LG GW620 - belépés a klubba

Hirdetés

Alapfunkciók

A névjegyzék négy füllel rendelkezik, innen elérhető a tárcsázó, a híváslista és a csoportok is (ide kerülhetnek Facebook kontaktok). A funkcionlaitás, az egy emberhez felvehető adatok száma megegyezik a többi Android rendszerű gépben tapasztaltakkal. A kontaktok importálása Gmail és Exchange fiókon keresztül is történhet, a görgetés viszont néha akadozik.

LG GW620 menü

Az üzenetkezelés SMS/MMS része nem okoz meglepetést. A magyar karakterek bevitele a fentebb említettek szerint megoldott, az írást magyar nyelvű szókiegészítő szoftver teheti azok számára kellemessé, akik szeretik az ilyesmit. A remek gombsoron gyorsan lehet szöveget bevinni. A hagyományos Gmail és POP/IMAP4 e-mail fiókok kezelésének túl a GW620-ban helyett kapott egy Moxier nevű szoftvercsomag is, ez felelős a vállalati levelezésért, a névjegyzék és a naptár szinkronizálásáért. Ez az LG ajándéka, hiszen az 1.5-ös Android rendszer erre gyárilag nem képes.

LG GW620 menü

A naptár az ismert elemekből épül fel, szinkronizálásra kerül a Gmail fiókunkkal is, folyamatosan. Ebbe nem nyúltak bele az LG-nél. Az ébresztőóra is az ismert funkciókat hozza: többi időpont, ismétlődés állítható be. A gyári számológép csak alapfunkciós, de az Android Market jó terep arra, hogy turbósított kalkulátorokat keresgéljünk. Ugyanez a megoldás arra is, ha stopperre, visszaszámlálóra, vagy átváltóra lenne esetleg szükség: gyárilag a készülékben a felsoroltak közül egyik sincs benne, de a netről könnyen letölthető egy rakás.

LG GW620 menü

A készülékben a QuickOffice Android rendszerre írt verziója is megtalálható, de csak a read-only variáns, amely dokumentumok megnyitására elegendő, de szerkeszteni ezeket nem lehet. Sajnos nálam a megnyitás sem jött össze, egy teljesen szabványos Word állományra bemondta az unalmast a szoftver.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés