2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

i-mate Ultimate 6150 - nem spóroltak

Az i-mate egyedi külsejű kombókészüléke nem szűkölködik szolgáltatásokban.

Bevezető, csomagolás

Néhány szemfüles olvasónk e sorokat olvasva valószínűleg megkönnyebbülve lélegez fel, hogy ezúttal már szöveget is találnak e cikk címére kattintva. Tőlük utólag is elnézést kérnék, egy adminisztrációs hiba következtében tegnap ugyanis pár percig aktív volt a teljesen üres cikk (adminisztrációs hiba = (elbénáztam és egy nappal előbbre időzítettem a cikk aktiválását). Az apró kellemetlenségért ezúton is elnézést kérek.

i-mate Ultimate 6150

Szóval i-mate Ultimate 6150. A masinát már a tesztpéldány megérkezése előtt is volt alkalmam megcsodálni a barcelonai MWC kiállításon, így nem ért akkor meglepetés, mikor megkaptam a MobilX által biztosított darabot. Pedig érhetett volna sokminden, az eszköz ugyanis meglehetősen egyedi külsővel van megáldva, hasonlóhoz eddig még nem volt szerencsém. Hogy ez a fajta kialakítás jó-e vagy sem, arról kicsit később, az viszont már az aktív tesztelés előtt megkezdése előtt is biztos volt, hogy egy nagyon okos géppel van dolgom.

i-mate Ultimate 6150

A közepes méretű, kék-fehér doboz viszont nem e tudással szeretné bámulatba ejteni a vásárlót, a 6150 specifikációja ugyanis sehol nincs feltűntetve rajta, sőt, igazából semmit nem tudhatunk meg az eszközről, akármennyit forgassuk is a pakkot. A tartozékok listája átlagos, az elmaradhatatlan leírások és a CD mellett hálózati töltőt, USB-kábelt és sztereó fülest találunk, bónuszként pedig kapunk egy úgynevezett multimédia-kábelt, melyet funkcióját figyelembe véve inkább TV-out kábelnek kellene hívni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • HTC Shift - nagyágyú

  A HTC első UMPC-je egy PDA hardverét is tartalmazza, így két üzzemódban képes működni. Érdekes, az biztos.

 • Asus P750 - VGA is, meg nem is

  Az Asus felsőkategóriás készülékébe VGA felbontású megjelenítő került, de az oprendszer nem használja.

 • HTC Pharos - régi idők procija

  Enyhén túlárazott GPS-vevős alapgép lassú processzorral és TouchFLO-val: íme a Pharos!

 • LG KS20 - PDA a mobilban

  Az LG-nek sikerült: bele tudtak zsúfolni egy teljes értékű, fejlett Pocket PC-t egy mobiltelefon méretű készülékházba. Ráadásul kompromisszum nélkül.

Előzmények

H​ir​detés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.