Hirdetés

HTC One mini 2 - ezek szerint a fém drága

Bevezető, tartozékok

A HTC-ről az utóbbi években felemás hírek láttak napvilágot, hol a bevételek megnyugtató növekedéséről, hol pedig aggasztó veszteségekről lehetett hallani. A mobilpiac gyors növekedése és a hatalmas verseny gondolkodásra sarkallta a gyártókat, valamivel ugyanis ki kell tűnni a konkurensek közül. A tavaly bemutatott, prémium formatervvel rendelkező One M7 anyaghasználat tekintetében messze túlmutatott a legtöbb konkurensen, az idei zászlóshajó, One M8 pedig még rátett erre egy lapáttal. A tepsi méretű, hatalmas kijelzővel szerelt csúcsmodellek viszont nem mindenkinek felelnek meg, sokan még mindig vágynak a kompakt, de erős hardverrel szerelt masinák érkezésére.

HTC One mini 2
[+]

Ennek az igénynek számos vállalat próbált megfelelni, a HTC pedig szintén készített kistestvért aktuális high-end termékének. A tavaly leleplezett One mini szép volt, jó volt, de nem lehetett azt érezni, hogy ez kellene a felhasználóknak, ez lenne az, amire sokan vágynának. A konkurensek közül mára már több elég korrekt ajánlat is napvilágot látott, ott a Sony Xperia Z1 Compact, vagy a Samsung Galaxy S5 mini, szóval a tajvaniaknak fel volt adva a lecke az új minivel kapcsolatban, a kisebbnek nem kell feltétlenül butábbnak lennie. A One mini 2 most megérkezett, testvére formavilágát hozza el a középkategóriába, megkapta a legújabb, sok szoftveres nyalánksággal rendelkező Sense 6 felületet, a kiváló hangzást biztosító sztereó BoomSound hangszórót, szóval sok olyan szolgáltatással kecsegtet, melyekért hangosan kiáltoztak a kisebb okostelefonokra vágyó vásárlók, kérdés az, hogy ilyen áron gondolták-e ezt.

HTC One mini 2
[+]

Tesztalanyunk a hivatalos magyar képviselettől érkezett, viszont nem a végleges csomagolásban, hanem egy sima papírdobozban. Az eddigi hands-on videókból viszont látható, a csomag tetején az arany, sötétszürke és ezüst színben kapható készülék termékfotója díszeleg. Belül a mini 2-n kívül egy microUSB kábel, egy töltőfej, egy headset és egy használati útmutató várja az újdonsült tulajdonost.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

  A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

 • HTC One Max - túl nagyot álmodni

  Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

 • HTC One mini - tenyérnyi csoda

  A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

 • HTC One - One új a nap alatt

  Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés