Újra felbukkant a One M8 WP 8.1-es variánsa

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a HTC újra megpróbálkozik egy Windows Phone operációs rendszert futtató készülékkel. Alighogy bejelentették, hogy korábbi WP modelljeik közül a 8X megkapja a 8.1 GDR1-es frissítést, most újra középpontba kerültek a tajvaniak, ugyanis az egyik holland szolgáltató honlapján megjelent egy kép az idei csúcsmodell, a One M8 Windows Phone 8.1-et futtató verziójáról. A fotó azért is érdekes, mivel az eddigi információk szerint kizárólag az amerikai Verizon kínálatában lett volna elérhető az újdonság, ám úgy tűnik, hogy a masina globálisan is megkaparintható lesz.

Újra felbukkant a One M8 WP 8.1-es variánsa

A holland Telfort oldalán két másik termék, az Apple iPhone 5s és a Samsung Galaxy S4 között pózol egyébként a HTC büszkesége. Ugyan a kép elég kicsi felbontású, tökéletesen látszik rajta a csempés operációs rendszer, szóval úgy tűnik, hogy a folyamatosan szivárgó információk nem véletlenül láttak napvilágot. A hivatalos bejelentésre augusztus 19-én lehet számítani, akkor tartja ugyanis New Yorkban saját eseményét a HTC.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One mini 2 - ezek szerint a fém drága

    A tajvani gyártó aktuális csúcsmodelljének kistestvére egyszerűen gyönyörű, kapott egy kiváló kijelzőt, 13 megapixeles kamerát, jó hardvert, de nagyon drága lett.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés