Csepp alakú szenzorszigettel jöhet a Honor 8A

A kínai Hírközlési Hatóságnál és az orosz EEC-nél is bejegyezték a JAT-AL00, JAT-TL00 és JAT-L29 modellt, ami a specifikáció alapján az egészen szimpatikus Honor 7A utódja lehet. Némi változás viszont történt. A napokban fotókat még nem láttunk az eszközről, a TENAA viszont most azokat is mellékelte az adatlaphoz. Ezeken nem látszik jól, de eléggé úgy tűnik, a Honor 8A csepp alakú szenzorszigettel tudta növelni a képátlót a készülék méretének drasztikus növekedése nélkül.


[+]

A Honor 8A 156,28 x 73,5 x 8 milliméteres és 150 gramm lesz, ami csak valamivel magasabb formát jelent az elődnél, minden más nagyjából azonos, ahogy a tömeg is, mivel a 3000 mAh-s telep is maradt. A képátló ugyanakkor 6,08 hüvelykre hízott, amihez továbbra is HD+ (720 x 1560) felbontás tartozik. A kamerák száma sem nőtt, hátul egy darab 13 megapixeles szenzor dolgozik, míg elöl 8 megapixel felel a 2D arcazonosításért is, mivel ujjlenyomat-olvasó már nincs a készüléken.


[+]

A lapkakészlet biztosan fejlődik, a TENAA nyolcmagos, maximum 2,2 GHz-es szettet említ név nélkül, amihez 3 GB operatív memória és 32 vagy 64 GB belső tárhely tartozik. A modellszámok és az eddigi gyakorlat alapján feltételezzük, a Honor 8A is elérhető lesz több kiszerelésben, bár 2 GB RAM-os megoldásra már nem fogadnánk. Az Android 9.0 viszont tény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 7A - hatra tör?

    A gyártó egyik legolcsóbb terméke Snapdragon rendszerchipet és ujjlenyomat-olvasót is kapott, de a lényeg, hogy adott a 3/32 GB-os tárhely és összességében nem rossz használni.

Hirdetés