A Foreo Luna mini is megújult

A gyártó legnépszerűbb arctisztítójának új generációja is okosabb lett, a Luna mini 3-at már alkalmazással vezérelhetjük.

A Foreo high-tech szépségápolási termékeket gyártó svéd cég. Mi már kipróbáltuk a női szemmel nélkülözhetetlen csodaszernek bizonyult Foreo UFO mini-t és az első okos-arctisztítót, a Luna Fofo-t, ami személyre szabott tisztítási rutint biztosít a felhasználónak. A gyártó hagyományos arctisztító (és masszázs) készülékei a harmadik generációval léptek az okoskütyük világába, először a Luna 3 kapott okostelefonos segítséget az optimális program kialakításához, most pedig bemutatkozott a Luna mini 3 is.

Foreo Luna mini 3
Foreo Luna mini 3 [+]

A Luna mini 3 annyiban különbözik a Luna 3-tól, hogy a szerényebb árcetliért cserébe le kell mondanunk a ránctalanító, revitalizáló masszázsfunkcióról, cserébe minden erejével a tisztításra koncentrál. A transzdermális ultrahang, marketingnevén T-Sonic technológia és a kíméletes hidradermabrázió itt is megvan, csak a hipoallergén szilikonsörték kialakítása más, mint a nagyobb modell esetében, így a masszázsfunkció kimarad.

Ha nem csak a tisztítás a cél, a Foreo Luna 3 lesz a nyerő.
Ha nem csak a tisztítás a cél, a Foreo Luna 3 lesz a nyerő. [+]

A Luna mini 2 a cég legnépszerűbb termékének bizonyult (20 millió eladott készülék, pontosabban), a Financial Times jelentése szerint Kínában a Tmall’s Shopping Wishlist dobogós helyezettje volt, egyedül az iPhone 8 tudta csak megelőzni, a tegnap bemutatott Luna mini 3-ra pedig már most hárommillió előjegyzést vett fel a gyártó.

A Luna 3 termékcsalád már okostelefonokkal is kommunikál.
A Luna 3 termékcsalád már okostelefonokkal is kommunikál.

A szeptembertől elérhető termék egyik új funkciója a Find my LUNA, ami nyilván olyan, mint az okosórák és aktivitáskövetők telefonkeresője, bár azt egyelőre nem tudjuk, hogy az arctisztító milyen módon fogja jelezni a hollétét. Hangszórót emiatt valószínűleg nem tesznek bele, úgyhogy erős vibrációra tippelnénk; vagy a 30 másodperces, szuper kompakt kezelés. Árat egyelőre nem tudunk, de a Luna 3 árazásából kiindulva olyan 5-10 ezer forinttal kerülhet majd többe, mint az elődmodell. (Amit ugye hagyományos módon kell megkeresni, ha netán elkeveredik.)

  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Azóta történt

Előzmények

  • Okosabb lett a Foreo Luna

    A svéd tech-beauty cég arctisztítójának új generációja mutatkozott be, amit már teljes mértékben az applikáció vezérel.

  • Foreo Luna fofo - instant Insta megjelenés

    A svédek nagyon okos okosarctisztítója nem okozott csalódást, praktikus és hatékony szépségápolási kütyü. Nem csak csajoknak.

  • Karácsonyi telefonajánló 2018

    Hagyományosan december első hetében tekintjük át a kínálatot, ami egyrészt tippeket adhat, ha valaki mobilt ajándékozna, másrészt egyfajta éves körképnek is felfogható.

  • Foreo ISSA Play - fogas kérdés

    A svédek ultrahang alapú fogkefét is gyártanak okos és kevésbé okos, eszközökkel nem társalkodó kivitelben.

Hirdetés