Mobilarena TV: a Dension és az okostelefonok

Nem titok, hogy a múlt héten összeismerkedtem Orbán Szabolccsal, aki a Dension Trade Kft ügyvezetője, ez a cég foglalkozik többet között a Dension termékek értékesítésével. A Dension pedig egy olyan hazai gyártó, akik évekkel ezelőtt merevlemezes autós fejegységekel robbantak be a köztudatba, de persze ahogyan változnak az idők, úgy  technikai is változik, ezért újabban egyre nagyobb erővel kacsintgatnak az okostelefonos felhasználókra.

Miután a cég több ilyen terméket is forgalmaz, ezért elhívtuk az adásba Szabolcsot, hogy ő maga mutassa meg, hogy miképpen reagál a magyar gyártó a kor kihívásaira, s miután találkozásunk, azóta használom nap mint nap a Dension car dock for smartphone nevű termékét, amiről bőven van mit beszélni és mutatni, de persze lesznek más kiegészítők is a műsorban. Tessenek tehát sokat kérdezni, Szabolcs igyeszik válaszolni mindenre, este 6-tól a lenti ablakban lesz követhető az adás.

Azóta történt

  • Dension car dock for smartphone

    Egy okos és praktikus autós kiegészítőre tettünk szert, amely egyszerre több kütyüt is képes kiváltani és gyakorlatilag platformfüggetlen.