ASUS Transformer Pad Infinity - a végtelenbe és tovább!

Bevezető, tartozékok

Az ASUS az elmúlt egy évben lerakta névjegyét a mobilpiacon, a gyártó neve mára a minőségi androidos táblagép szinonímája lett. A Transformer széria már tavaly is nagy erőkkel ostromolta a trónt, a gyártó idei teljesítménye viszont vitathatatlanul tekintélyt parancsoló. A többi gyártó egyébként észrevehetően kevesebb energiát fektet a táblagép-szegmensbe, például a Samsung Galaxy Tab 2 korrekt, ám nem okoz meglepetést, a Motorola Xoom 2 viszont egyenesen a vicc kategória. Az ASUS ezzel szemben nem viccel, idén a legkisebb Transformer tablet is Tegra 3 lapkakészlettel érkezik, az Android 4.0 alapfelszereltségnek számít, a PadFone szó hallatán pedig minden valamire való tech freaknek gyorsabban ver a szíve.

ASUS Transformer Pad Infinity
[+]

Tesztalanyunk különlegessége a kijelzőben rejlik, az előlapon feszítő Super IPS+ panel felbontása ugyanis 1920 x 1200 pixeles, mellyel jelenleg csúcstartó androidos körökben. Mint a Transformer széria legtöbb tagja, az Infinity is megvásárolható billentyűzetes dokkolóval (a klaviatúra magyar kiosztású), mely egy másodlagos akkumulátort is rejt, illetve az adatkommunikációs képességek és a belső tárhely kapacitásának függvényében jó néhány variációban elérhető a gép. Nálunk a 64 GB-os, kizárólag WiFi kapcsolatra képes modell járt, ezzel szemben a 3G és LTE hálózatokat is kezelő variáns már a negyedik generációs Qualcomm Snapdragon chipsettel operál majd.

ASUS Transformer Pad Infinity
[+]

Maga a készülék egy elegáns, fekete kartondobozban érkezett, alább megtekinthető. Jókora mérete ellenére a benne lapuló tartozékok kínálata visszafogott, mindössze egy töltőfejet, egy speciális csatlakozóval rendelkező microUSB-kábelt és egy törlőkendőt kapunk, klaviatúra tehát nem járt hozzá, így sajnos ennek milyenségéről nem tudunk nyilatkozni.

ASUS Transformer Pad Infinity
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés