Kedvező árával hódíthat az Archos phabletje

Hirdetés

Még az IFA kiállítás kezdete előtt leplezte le legújabb termékét az Archos. A francia cég újfent a Diamond sorozatot bővítette, ami már eddig is több tagot számlált, kezdve a Diamond S-től egészen a Tabig. A friss jövevény a Diamond Plus nevet kapta, és 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik. A burkolat alatt egy 64 bites MediaTek MT6753 chipset dolgozik. A processzor nyolc darab 1,5 GHz-en pörgő Cortex-A53 magot tartalmaz, a grafikus feladatokat a Mali-T720MP3 látja el, az alkalmazások futtatását pedig 2 GB RAM segíti.

Az adattároló mérete 16 GB, amit microSD kártyával még tovább lehet bővíteni. A hátlapon egy 16, az előlapon pedig egy 8 megapixeles kamera található, előbbihez ledes villanó is tartozik. A 152,6 x 76,4 x 8,4 milliméteres és 178 grammos phablet két SIM-et kezel, támogatja a 4G/LTE hálózatokat, Android 5.1 operációs rendszert futtat, és 2800 mAh-s akkumulátor látja el energiával. Az egész jónak mondható specifikációk ellenére a Diamond Plus ára 180 font, vagyis 76 ezer forint, és valamikor novemberben kerülhet fel a boltok polcaira.

Előzmények

  • Három új Archos mobil látott napvilágot

    Ezekből az egyik már Windows 10 operációs rendszert futtat, a többi pedig Androidot. A legerősebb modell a Diamond S, amit MediaTek chipsettel szereltek fel.

  • Archos 50c Neon - tárhelyharcos

    A középkategória alsó részébe pozicionálták az Archos 50c Neont, de a hardvere és felszereltsége már ebben az árszegmensben sem túl acélos.

  • Archos 50 Oxygen - oximoron

    Az Archos csúcskészüléke is ellátogatott hozzánk, amely a minap tesztelt Karbonn Titanium X kiköpött mása, és ahhoz hasonlóan ellentmondásos készülék.

Hirdetés