Hirdetés

Alcatel One Touch Pop 8 - poptarisznya

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Manapság egy magára valamit is adó nagyobb mobilgyártó az okostelefonok mellett tableteket és egyéb adatkommunikációs eszközöket is gyárt, mondjuk okosórákat. A TLC Corporation kötelékébe tartozó Alcatel One Touch ennek a trendnek megfelelően maga is folyamatosan bővíti termékkínálatát, az MWC alkalmával be is mutattak nekünk egy lépésszámláló karpercet, egy e-ink kijelzős készüléktokot, egy laptopszerű megoldást, egy pico projektort, valamint egy év végi kiadásra tervezett, hajlított kijelzős okostelefont. De akad a termékpalettájukon WiFi-s eszköz és néhány tablet is, mi az utóbbi kategóriából a One Touch Pop 8 nevű készüléket teszteljük.

Keskeny oldalkerettel bír az Alcatel One Touch Pop 8
[+]

A kínaiak az első One Touch tabletet 2011-ben jelentették be, azóta pedig egyre gyakrabban rukkolnak elő nagyképernyős készülékekkel. A Pop 8 elődjének számító One Touch Tab 8 HD el is látogatott hozzánk, és baráti árának köszönhetően elnyerte tetszésünket, noha a készülék kijelzője és méretei hagytak kívánnivalót maguk után. A Pop 8 mindkét fronton fejlődni kíván, hátrahagyva a 4:3 képarányú XGA kijelzőt egy jobbfajta, 16:9-es HD megjelenítőre cserélve. A végeredmény egy könnyebb és keskenyebb masina lett, amely ismét az árával csábíthat el vásárlókat.

Vékony tablet az Alcatel One Touch Pop 8
[+]

A One Touch Pop 8 egy szokatlanul széles profilú dobozban tette tiszteletét nálunk, előrevetítve a szélesvásznú képernyő kialakítást. A fehér színű papírszerkezet felül egy vékony műanyag tálcát rejt, amelyben szorosan ül a nyolchüvelykes táblagép.

Az Alcatel One Touch Pop 8 széles dobozzal rendelkezik
[+]

A tálcát leemelve előkerül a többi elem is: egy nagy teljesítményű, 2 amperes töltőfej, amely remélhetőleg gyorsan lesz képes a táblát tölteni, egy meglehetősen vastag USB - microUSB kábel, amely töltéshez és adatátvitelre egyaránt használható, valamint némi papírnyomtatvány az alapvető tudnivalókkal. Mivel a Pop 8 zárt házzal és beépített akkumulátorral rendelkezik, a beüzemelés a bekapcsoló gomb hosszú megnyomásával azonnal meg is kezdődhet, így tettünk mi is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés